Un clan țigănesc a provocat un SCANDAL MONSTRU la ştrand si a RUPT IN BATAIE un politist si pe fiul acestuia

deta

Momente de teroare în această seară pentru cei veniți să se relaxeze la ștrandul din Deta. Membrii clanului țigănesc Stoia din localitate au atacat, sub ochii îngroziți ai martorilor, un băiat, fiul unui fost polițist.

“Marius Nicola vroia să iasă cu mașina din ștrand. Era era cu două fete. Țiganii lui Stoia au venit cu un microbuz și le-au blocat ieșirea. Au coborât din microbuz doi bărbați și două femei, unul dintre ai lui Stoia a vrut să îl lovească pe Nicola, dar acesta s-a ferit și l-a lovit. A început o bătaie generală pe scuarul din fața ștrandului. Una dintre femei s-a urcat la volan, a întors microbuzul și a vrut să intre în plin în ei. O femeie tocmai ieșea din parcare și a fost lovită de microbuz în laterală. Ăsta a fost norocul, că altfel îi omora pe toți. Țiganii s-au dus la mașină și și-au luat de acolo armele cu care veniseră, răngi, o foarfecă. A mai urmat o tură de încăierare. Nicola s-a ales cu câteva lovituri pe spate și cu o tăietură la mână. La un moment dat au reușit să le ia țiganilor armele și atunci au fugit”, a povestit unul dintre martorii oculari la incidentul de la ștrandul din Deta.

Citiți și:  Efectul Șoșoacă/Antena 3/Poveste reală cu o pirandă „de valoare” internată în spital: Medicul a fost prins între regulamente şi ameninţările pacientei că vine clanul interlop să dea la oase

Pe una dintre străzile orașului au dat și de tatăl tânărului, fost polițist, care a fost și el snopit în bătaie. Victima a povestit că, inițial, țiganii au venit acasă la el și i-au cerut ca băiatul să restituie telefonul pe care l-a cumpărat de la unul dintre țigani, pe motiv că vânzătorul l-ar fi furat de la adevăratul proprietar. După ce l-au bătut pe băiat, țiganii l-au blocat pe tatăl acestuia, în timp ce se ducea cu scuterul spre ștrand, după ce a aflat că a fost scandal. “Toată familia a coborât din microbuz şi s-a pus de-a latul şoselei. Eu am zis că mă opresc să vorbesc cu ei. Prin spate am fost lovit de cineva. M-am dezechilibrat şi când am picat m-au luat la picioare. M-au lovit de foarte multe ori, în special în zona capului”, a povestit fostul poliţist.

Citiți și:  Mutaţii în identificarea etnică a ţiganilor

Trei persoane au fost duse la spital unde au primit îngrijiri medicale după ce au fost tăiate sau lovite cu răngile. Trei suspecţi au fost ridicaţi pentru audieri, la faţa locului sosind un echipaj de la Serviciul de Acţiuni Speciale pentru a nu mai izbucni alte incidente.

CITESTE SI: Vezi aici ce le transmite un INTERLOP celor 7 băieți care au violat-o pe fata din Vaslui!
18 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU