Un cetatean pasnic de etnie neprecizata a ucis azi-noapte o familie intreaga.

tigan-accident

Un cetatean pasnic de etnie neprecizata a ucis azi-noapte o familie intreaga. Sa fim intelegatori ca sa nu fim acuzati de rasism.

Am inteles, talharii, violuri, jafuri, furt, camatarie, proxenetism, astea se iarta, ca sunt mostenite genetic abilitatile. Dar acum au inceput sa ne calce cu masinile pe strazi.

Numarati pana la 10 respirand adanc si repetati dupa mine: „hai sa fim toleranti, hai sa fim toleranti, hai sa fim toleranti..”

O zburatoare din astea de ne plac noua s-a suit la volanul unei copăi inmatriculate in Italia si, insotit de tot stolul, a gonit nebuneste pe strazi, ucigand o familie intreaga.

Tatal, mama insarcinata si luna a 8-a si fiul de 4 ani.

Din pacate, a murit si el. Zic din pacate pentru ca omeneste ar fi fost sa fie schilodit iremediabil pe viata si in halul asta sa execute 20-30 de ani de puscarie.

Nu poti sa acuzi pe nimeni in speta asta. Nu poti sa dai vina pe politie, ca nu l-a oprit, pe jandarmi ca nu l-au impuscat, pe trupele anti-tero ca nu l-au detonat.

Pentru ca asta sunt infectii astia analfabeti, bombe cu ceas. Mai devreme sau mai tarziu fac ispravi din astea, care, din nefericire, au victime colaterale de genul amaratilor alora morti azi-noapte.

Vreau sa fiu tolerant si impaciuitor, dar cum poti sa fii cand aproape numai astia fac toate nefacutele?!?

Cum sa fim toleranti cand doar astia ne sparg casele, ne fura telefoanele din buzunare, ne jefuiesc pe strada, si, mai nou, ne calca cu tarabele lor inmatriculate cine stie pe unde.

Si asta nu e rasism, e doar o constatare…

Sursa: Academia de Sthil

4 comments

  1. satul de filozofi

    Domnita fie-mi cu iertare! vad ca esti plina de filozofii de balta si arunci cu cearceafurii de elucubratii prin toti porii. Citez:¨Ok, ce s.a intamplat e o tragedie dar de la asta… , numai aceste cuvinte si credibilitatea matale este pe jos plina de praf. As vrea sa te vad privindu-i in ochi pe acei copilasi, pe cel minor si pe cel nenascut explicandu-le filozofiile tale de doua cepe stricate. Acei copilasi ucisi de o bestie cu chip, un nemernic ce cu buna stinta a condus pe drumuriile publice fara sa-i pese de consecinte. Iar matale atinsa la frecventele joase si plina de idei nobile probabil, bag seama ai dorii sa i se cante ode… Nu imi vine nici mie sa cred ca inca mai sunt oameni care traiesc in globuri de cristal…dar ma adaptez…

    • Se pare ca nu ai inteles ce am vrut sa zic, nu am luat apararea la nimeni, doar ca in acest articol nu se pune accentul pe ceea ce s.a intamplat de fapt ci doar se denigraza o etnie, pana la urma toti suntem cetateni romani. Este exact ca atunci cand mergi intr.o tara straina si esti privit ca un criminal, doar pentru ca esti roman.Articolul asta este o porcarie, de la o intamplare tragica s.a trecut la cu totul alt subiect! Iar dumneavoastra inainte sa comentati, cititi de doua ori ca vad ca din prima nu prea intelegeti!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *