Un celebru rapper a murit pe aeroport

Rapperul american Juice Wrld, pe numele său real Jarad Anthony Higgins, a murit la vârsta de 21 de ani, după ce a făcut o criză în timp ce se afla în aeroportul Midway din Chicago. Artistul , care a colaborat cu Nicki Minaj and Travis Scott, a fost transportat de urgență la spital, unde a fost declarat oficial decesul. Juice Wrld a devenit cunoscut în 2018 datorită melodiei sale „Lucid Dreams”, care a ajuns pe locul 2 în topul US Billboard Hot 100.

Surse din cadrul Poliției au precizat că rapperul a făcut o criză, la scurt timp după ce a ajuns pe aeroportul din Chicago cu un zbor din California, notează Metro. Paramedicii chemați de urgență la fața locului au descoperit că tânărului de 21 de ani îi cursese sânge din gură.

Rapperul era conștient în momentul în care a fost transportat la spital, însă nu a mai putut fi salvat de medici. Cauza morții nu este deocamdată cunoscută.

Piesa acestuia „All Girls Are The Same” a fost remixată de Lil Uzi Vert, iar apoi rapperul a semnat un contract de milioane de dolari cu casa de discuri Interscope Records.

Juice Wrld a împlinit vârsta de 21 de ani săptămâna trecută. Rapperul a menționat că muzica sa este inspirată de Kurt Cobain, regretatul solist al trupei Nirvana, U2 și de Queen.

În octombrie, Juice WRLD a fost trimis în judecată de trupa de rock Yellowcard, pentru 15 milioane de dolari pentru încălcarea dreptului de autor. Aceștia au susținut că a copiat elemente melodice din piesa lor din 2006, Holly Wood Died.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.