Un buzoian a semănat TEROARE pe un aeroport din România

07-aeroport_cluj_44d53d1554_dfcded1d4d

Un apel efectuat vineri seară, care anunţa amplasarea unor dispozitive explozive la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj, a pus pe jar autoritățile locale. Operatorii Serviciului Național pentru Apeluri de Urgență 112  au primit apelul de la Buzău, însă, în urma verificărilor s-a constatat că a fost vorba despre o alarmă falsă, traficul aerian nefiind perturbat.

„Urmare a unui telefon anonim primit la 112 Buzău, referitor la posibila amplasare a unor dispozitive explozive la Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj şi la Aeroportul Târgu Mureș, a fost convocat Comitetul pentru Situaţii de Criză al aeroportului. În regim operativ s-au mobilizat instituţiile cu atribuţii în asemenea situaţii, conform procedurilor legale. Au intervenit structurile specializate ale SRI, beneficiind de suportul IPJ, precum şi al celorlalte instituţii abilitate. Activitatea aeroportului nu a fost perturbată în urma acestui eveniment. Urmare a verificărilor efectuate de către specialiştii SRI Cluj s-a dovedit că alarma a fost falsă”, se arată în comunicatul citat de Mediafax. – Sursa: Ziua de Buzau

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Au colaborat cu procurorii DIICOT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.