Un britanic îi șochează pe medici după ce a gasit ANTIDOTUL pentru CORONAVIRUS


UN BRITANIC A GASIT REMEDIUL PENTRU CORONAVIRUS

Un barbat în vârstă de 25 de ani din Marea Britanie despre care se spune că a fost primul caz cunoscut de coronavirus din Marea Britanie, ar fi invins boala, cu „whisky și miere fierbinte”.

Connor Reed, care a fost diagnosticat ca având coronavirus în Wuhan în urmă cu aproximativ două luni, servește drept dovadă (presupunând că povestea lui este legitimă) că remediile naturale pot într-adevăr și pot învinge chiar și cele mai grave dintre boli.
După ce a fost dus de urgenta la spital cu probleme de respirație, precum și o tuse severă – ambele semne clasice de coronavirus – Reed a trebuit să rămână internat timp de două săptămâni.

“Am rămas uluit când medicii mi-au spus că sufăr de virus”, a declarat mass-media Reed, un galez care locuiește în China de trei ani. “Am crezut că voi muri, dar am reușit să inving boala.”

„Am folosit inhalatorul care a ajutat la controlul tusei și am băut un whisky combinat cu miere fierbinte. Este un remediu de modă veche, dar care a dat rezultat si aici. ”

În mod uimitor, Reed a refuzat antibioticele pe care medicii le-au prescris „pentru că nu voiam să iau niciun medicament.” Aceasta a fost o mișcare bună, văzând cum antibioticele ucid cel puțin 80.000 de oameni în China în fiecare an.

Este noul coronavirus mai mortal la asiatici? Conform studiilor, DA! Caucasoizii europeni albi sunt imuni la 2019-nCoV

Ar putea avea ceva de-a face cu etniile implicate, deoarece asiaticii au crescuti receptorii de enzimă 2 care transformă Angiotensină în plămânii lor, potrivit unui document recent publicat pe 26 ianuarie.

Intitulat, „Profilarea expresiei ARN unicelulare a ACE2, receptorul putativ al Wuhan 2019-nCoV”, acest studiu a descoperit că asiaticii ar putea fi mai predispuși la acest tip de virus din cauza unei prezențe ACE2 îmbunătățite, ceea ce o preia mai ușor.

Un alt studiu aferent a descoperit că bărbații pot fi, de asemenea, mai predispuși la contactarea coronavirusului decât femeile. Vârstnicii pot fi, de asemenea, mai probabil să-l contacteze în comparație cu tinerii.

În prezent, rata totală a decesului cauzat de coronavirus, cel puțin pe baza numerelor oficiale, este de aproximativ două procente. Aceasta este mai mică decât 9,6 la sută pentru S.A.R.S. (sindrom respirator acut sever) și gripă spaniolă, care se estimează a fi fost oriunde de la 10 la 20 la sută.

Thailanda spune că a tratat cu succes coronavirus roman cu un cocktail de H.I.V. și medicamente pentru gripă.
În Thailanda, un alt remediu „alternativ” presupune să ajute la tratarea coronavirusului nou. Rapoartele susțin că doi pacienți cu coronavirus au fost tratați cu succes „cu un cocktail de H.I.V. și medicamente pentru gripă.

„Medicii au combinat oseltamivirul anti-gripă cu lopinavirul și ritonavirul, antivirale folosite pentru a trata H.I.V.”, a declarat Kriengsak Chareonwongsak, un membru al Camerei Reprezentanților din Thailanda, în așteptarea confirmării din partea ministerului sănătății.

În urma acestei scrieri, peste 20.000 de persoane sunt infectate oficial cu coronavirus, iar 427 au murit în urma acestuia.

„Aceasta este o dovadă mai mare pentru a susține ipoteza mea inițială potrivit căreia acest„ coronavirus ”este o altă boală etno-specifică precum SARS-cov care atacă predominant gazdele asiatice, în acest caz bărbații asiatici, cu o expresie a genei ACE2 mai mare (în plămâni) de 2,5. % vs. euroasiatic (arian) și african (negru) la 0,47% ”, a scris un comentator la Information Liberation, ca răspuns la această știre.

“Din anumite motive, nimeni nu ar fi raportat faptul că singurii oameni care mor cu adevărat din acest punct de vedere (până în prezent) sunt asiatici, la fel ca ceea ce am văzut acum câțiva ani cu SARS-cov, ceea ce este semnificativ, dar media a tăcut, eludând fie un CDC / ZOG cerere pentru suprimare sau doar Reuters / A.P. este cu adevărat că P.C. (politic corect) că frica de reacții xenofobe depășește avantajele unei reduceri a isteriei inutile aici, în Occident. “


loading...
Loading...
   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *