Un boxer din Deva, a fost bătut măr de TIGANI: „Mi-au dat un bolovan în cap”

Ciprian Apodăresei, un boxer din Deva, a fost bătut de mai mulţi ţigani la finalul săptămînii trecute, informează servuspress.ro

Are 23 de ani, 1.60m înălţime şi a fost dublu campion mondial de box la juniori şi cadeţi, după care a fost medaliat cu bronz la Campionatul European din Ungaria. În mai multe rînduri, Apodăresei a declarat că vrea să ajungă precum Lucian Bute, fostul campion mondial în versiunea IBF.

La finalul săptămînii trecute, la ieşirea dintr-un local din Deva, Apodăresei a fost implicat într-o luptă care nu s-a terminat prea fericit. Boxerul a fost abordat de o gaşcă de ţigani. „Au sărit la bătaie şi pentru a mă apăra i-am dat o palmă celui care a început să mă lovească. Ulterior, cei doi au plecat, iar în scurt timp s-au întors cu alţi trei. Unul dintre ei m-a lovit cu un bolovan în cap. Am căzut pe trotuar.

Citiți și:  Gaborii ţepari prin metoda „Acoperişul“ au ieşit din nou la „atac“. În ce constă escrocheria

După lovitura încasată, am reuşit să mă ridic în genunchi, moment în care am fost lovit din nou. M-au lovit cu pumnii şi picioarele, dar şi cu o sticlă, până nu m-am mai ridicat de jos. De acolo, nu-mi mai amintesc nimic. M-am trezit pe patul de spital, cu faţa tumefiată”, a explicat pugilistul.

Poliţia a demarat o anchetă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile