Un BLESTEM TERIBIL îl vizează pe Ion Iliescu. Totul s-a aflat recent. Breaking news

Pagina de Facebook a PSD luată cu asalt de comentarii negative la adresa fostului președinte al social – democraților și al României, Ion Iliescu.

Totul s-a întâmplat după ce partidul PSD a postat un mesaj prin care îi ura fostului președinte al României, Ion iliescu, „la mulți ani” și îl numea înțeleptul politicii românești.

„Astăzi îl celebrăm pe părintele fondator al Partidului Social Democrat, promotorul valorilor social-democrației române moderne și poate singurul președinte cu adevărat echilibrat și solidar cu dezideratul bunăstării României. La mulți ani celui pe care Adrian Năstase l-a numit “înțeleptul politicii românești”! La mulți ani, Ion Iliescu!”, scrie pe pagina de Facebook a PSD.

Citiți și:  VIDEO HALUCINANT: Marian Ceaușescu, TURBAT DE FURIE! Cui i-a strigat „Jigodie, arză-te-ar focu’ să te arză, criminalule!”

Nu mai puțin de 3.5 mii de oameni au comentat postarea de pe pagina PSD, mulți dintre aceștia urându-i lui Iliescu să fie condamnat, scrie RTNews.

„La multi ani cu executare pentru todeauna,,nu ai constinta si nu esti om,,,nu ai nimic pentru tara ,,esti jidan fara inima si sentimente umane,,,”, a scris o utilizatoare, în vreme ce un alt utlizator a comentat: „Criminalul din 89 și 90. În 89 alături de criminalul Nicolae Militaru, iar în 90 alături de armata romana. Sa te ajungă blestemele tuturor familiilor acelor soldați ai MAI ,pe care i-ai omorât pe Otopeni”.

Au fost însă și comentarii pozitive. „La mulți ani cu sănătate, primului adevărat președinte al României Ion Iliescu. Singurul președinte cinstit și patriot. Nu mor caii, când vor câinii”, a scris o altă persoană pe Facebook.

Citiți și:  Marele ABSENT de la vot. De ce nu votează fostul preşedinte

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile