Un betivan care își bătea calul a ajuns la Urgenţe, după ce animalul l-a călcat pur și simplu în picioare, provocându-i răni grave

Un betivan din Flămânzi (Botosani) a fost preluat de ambulanţă, după ce a suferit un accident groaznic în gospodărie, fiind bătut groaznic de crunt de propriul cal.

Betivul în vârstă de 50 de ani a fost văzut de săteni în timp ce-și bătea calul, însă, la un moment dat, animalul a început să riposteze. Calul l-a pus la pâmânt cu o lovitură fulgerătoare, apoi a început să-i aplice lovituri cu copitele, pe tot corpul. Animalul şi-a muşcat apoi stăpânul de picioare, provocându-i leziuni grave.

Rudele au privit împietrite și nu au putut decât să sune 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj cu medic, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA).

Citiți și:  FALȘI PATRIOȚI: George Simion și AUR-iștii au luat la palme doi oameni în piață, o femeie printre victime / VIDEO

„Când am ajuns la faţa locului, am găsit un bărbat cu politraumatism prin agresiune animală. Acesta prezenta traumatism cranio-facial, cu fractură de piramidă nazală, posibile fracturi costale, traumatisme la nivelul toracelui, abdomenului, membrelor şi bazinului. A fost stabilizat hemodinamic, după care a fost transportat la Urgenţe”, a declarat Cristian Simionescu, medic în cadrul SJA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. F bine! Asa ii trebuie!

  2. F bine! Asa ii trebuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.