Un bebeluş s-a născut cu trei penisuri. Este primul caz din istorie

-Un bebeluş din Irak s-a născut cu trei penisuri, fiind primul caz documentat din istorie
-În cele din urmă, cele două organe „suplimentare” au fost îndepărtate chirurgical
-Un caz similar ar fi apărut în India, în anul 2015, însă nu a putut fi verificat

Un bebeluş din Irak a intrat în istorie încă din primele clipe de viaţă. Băieţelul s-a născut cu trei penisuri, relatează New York Post. „Din câte ştim, este primul caz de acest gen raportat”, a declarat dr. Shakir Saleem Jabali.

Băieţelul, un kurd din Duhok, a fost adus iniţial la spital, la vârsta de trei luni, din cauza faptului că i se umflase scrotul. Cu toate acestea, medicii au observat că băieţelul mai avea două penisuri: Unul, de doi centimetri, lângă organul primar şi un altul, de un centimetru, situat sub scrot.

Anomalia este deosebit de misterioasă, deoarece copilul nu a fost expus la medicamente cât timp a fost în uter, iar în familie nu există un istoric de astfel de probleme genetice.

Din cauza faptului că cele două organe suplimentare nu aveau uretre, prin care trece urina, medicii au decis să le îndepărteze chirurgical. Din fericire, operaţia a decurs fără probleme.

Un caz similar ar fi apărut în India, în anul 2015, însă nu a putut fi verificat.

Chiar dacă este singurul caz de bebeluş cu trei penisuri, nu este singurul copil care s-a născut cu mai multe organe. Primul caz de difalia, anomalia de a avea două penisuri, a fost raportat în 1609 şi afectează unul din cinci până la şase milioane de băieţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!