Un bărbat şi-a dat foc în faţa Poliţiei Locale din Piteşti

barbat-pitesti-auto-incendiere

Bărbatul fiind ulterior transportat la spital cu arsuri grave

Un bărbat s-a autoincendiat, joi seară, în fața sediului Poliției Locale din Pitești, fiind salvat de către doi polițiști locali.
Bărbatul de 45 de ani a fost apoi transferat la spital cu arsuri grave pe corp, scrie Mediafax.
Bărbatul a fost preluat cu o ambulanţă, care l-a transportat, în primă fază, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, unde, având în vedere starea sa gravă, medicii au decis să-l trimită la o unitate sanitară din Bucureşti. Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că nu se cunoaşte motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

Bărbatul a venit joi seara în faţa sediului Poliţiei Locale şi, fără a da vreo explicaţie poliţiştilor, a scos o sticlă cu benzină, a turnat-o pe el şi şi-a dat foc. Agenţii de poliţie au sărit imediat să-l acopere cu gecile şi să stingă flăcările.

“Atât am reuşit să fac pentru el. Nu spunea nimic. L-am văzut când deja luase foc. Efectiv ardea ca o torţă.”

– a spus unul dintre poliţişti.

“Pur şi simpu a coborât din autoturism, probabil şi-a turnat combustibil pe el înainte, după care şi-a dat foc şi striga: Salvaţi-mă, salvaţi-mă. Am scos gecile de pe noi ca să-l stingem.”

– a adăugat un alt agent de poliţie.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital.

“Am înţeles o autoincendiere, arsuri de gradul 3 şi 4, foarte grav, pe suprafaţa corporală în jur de 60%, şi căi respiratorii superioare.”

– a declarat Nicoleta Nistor, medic urgenţă Spitalul Judeţean Argeş.

Bărbatul era nemulţumit că autorităţile nu s-au ocupat de plângerile sale. El nu primise un loc de parcare în faţa blocului unde locuieşte.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile