Un bărbat şi-a dat foc în faţa Poliţiei Locale din Piteşti

barbat-pitesti-auto-incendiere

Bărbatul fiind ulterior transportat la spital cu arsuri grave

Un bărbat s-a autoincendiat, joi seară, în fața sediului Poliției Locale din Pitești, fiind salvat de către doi polițiști locali.
Bărbatul de 45 de ani a fost apoi transferat la spital cu arsuri grave pe corp, scrie Mediafax.
Bărbatul a fost preluat cu o ambulanţă, care l-a transportat, în primă fază, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, unde, având în vedere starea sa gravă, medicii au decis să-l trimită la o unitate sanitară din Bucureşti. Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că nu se cunoaşte motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

Bărbatul a venit joi seara în faţa sediului Poliţiei Locale şi, fără a da vreo explicaţie poliţiştilor, a scos o sticlă cu benzină, a turnat-o pe el şi şi-a dat foc. Agenţii de poliţie au sărit imediat să-l acopere cu gecile şi să stingă flăcările.

“Atât am reuşit să fac pentru el. Nu spunea nimic. L-am văzut când deja luase foc. Efectiv ardea ca o torţă.”

– a spus unul dintre poliţişti.

“Pur şi simpu a coborât din autoturism, probabil şi-a turnat combustibil pe el înainte, după care şi-a dat foc şi striga: Salvaţi-mă, salvaţi-mă. Am scos gecile de pe noi ca să-l stingem.”

– a adăugat un alt agent de poliţie.

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital.

“Am înţeles o autoincendiere, arsuri de gradul 3 şi 4, foarte grav, pe suprafaţa corporală în jur de 60%, şi căi respiratorii superioare.”

– a declarat Nicoleta Nistor, medic urgenţă Spitalul Judeţean Argeş.

Bărbatul era nemulţumit că autorităţile nu s-au ocupat de plângerile sale. El nu primise un loc de parcare în faţa blocului unde locuieşte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.