UN BARBAT SI-A FACUT SELFIE CU CATEVA SECUNDE INAINTE SA FIE UCIS DE UN RECHIN

Miami, FL | Vacanța în luna de miere a unui cuplu din Oregon a luat o întoarcere dramatică a evenimentelor, întrucât noul născut și-a luat selfie-ul cu doar câteva momente înainte de a cădea victimă a unui atac mortal de rechin.

Vânzătorul de asigurări în vârstă de 34 de ani a murit într-o manieră groaznică, pierzând cantități mari de sânge în timp ce a fost transportat la Spitalul South Miami, piciorul drept fiind sfâșiat de bestie.

Salvamarii locali au reușit în continuare să-l aducă pe bărbat pe o barcă și pe țărm înainte ca o ambulanță să-l scoată în camera de urgență. Tragic, bărbatul care fusese căsătorit doar câteva ore a murit în brațele celui iubit, în drum spre Spital.

„Întotdeauna a visat să se întoarcă într-o zi în Florida și să viziteze din nou Walt Disney World, așa cum o făcuse la vârsta de 4 ani”, explică văduva. „Mă bucur că a avut șansa de a-și trăi visul înainte de a părăsi această lume”, adaugă femeia în lacrimi.
Cuplul care și-a sărbătorit căsătoria în Disney World de la Orlando, a fost în drum spre aeroport, când James Crowlett a decis că vrea să facă o baie, cu câteva ore înainte de zborul înapoi acasă.

„A fost o zi frumoasă, nu a fost un nor la vedere, cum ar putea totul să meargă atât de grozav?” întreabă mama sa, martor la scena oribilă.

„Bebelușul meu a dispărut pentru totdeauna”, adaugă ea, vizibil traumatizată de ultimele evenimente.

Selfie-ul bărbatului care a fost publicat automat pe pagina sa de Facebook și-a luat prietenii prin surprindere, unii chiar crezând că este o glumă.

„Atenție la marele rechin alb! Laugh out Loud!” ai putea citi în comentariile unuia dintre prietenii săi, evident că nu era conștient de drama din spatele imaginii.

Familia James a scos rapid poza de pe peretele lui Facebook a doua zi.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *