UN BARBAT SI-A FACUT SELFIE CU CATEVA SECUNDE INAINTE SA FIE UCIS DE UN RECHIN

Miami, FL | Vacanța în luna de miere a unui cuplu din Oregon a luat o întoarcere dramatică a evenimentelor, întrucât noul născut și-a luat selfie-ul cu doar câteva momente înainte de a cădea victimă a unui atac mortal de rechin.

Vânzătorul de asigurări în vârstă de 34 de ani a murit într-o manieră groaznică, pierzând cantități mari de sânge în timp ce a fost transportat la Spitalul South Miami, piciorul drept fiind sfâșiat de bestie.

Salvamarii locali au reușit în continuare să-l aducă pe bărbat pe o barcă și pe țărm înainte ca o ambulanță să-l scoată în camera de urgență. Tragic, bărbatul care fusese căsătorit doar câteva ore a murit în brațele celui iubit, în drum spre Spital.

„Întotdeauna a visat să se întoarcă într-o zi în Florida și să viziteze din nou Walt Disney World, așa cum o făcuse la vârsta de 4 ani”, explică văduva. „Mă bucur că a avut șansa de a-și trăi visul înainte de a părăsi această lume”, adaugă femeia în lacrimi.
Cuplul care și-a sărbătorit căsătoria în Disney World de la Orlando, a fost în drum spre aeroport, când James Crowlett a decis că vrea să facă o baie, cu câteva ore înainte de zborul înapoi acasă.

„A fost o zi frumoasă, nu a fost un nor la vedere, cum ar putea totul să meargă atât de grozav?” întreabă mama sa, martor la scena oribilă.

„Bebelușul meu a dispărut pentru totdeauna”, adaugă ea, vizibil traumatizată de ultimele evenimente.

Selfie-ul bărbatului care a fost publicat automat pe pagina sa de Facebook și-a luat prietenii prin surprindere, unii chiar crezând că este o glumă.

„Atenție la marele rechin alb! Laugh out Loud!” ai putea citi în comentariile unuia dintre prietenii săi, evident că nu era conștient de drama din spatele imaginii.

Familia James a scos rapid poza de pe peretele lui Facebook a doua zi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *