Un bărbat periculos, din Iaşi, hărţuieşte fetiţe pe Facebook

Un bărbat periculos, din Iaşi, hărţuieşte fetiţe pe Facebook şi le face propuneri indecente. Mai multe mămici, din întreaga ţară, s-au plâns de faptul că bărbatul încearcă să le contacteze copiii.

Individul şi-a creat un cont fals cu nume de femeie, pe reţeaua de socializare, şi postează diverse fotografii cu fetiţe în ipostaze indecente.

Pe pagina de Facebook Observator am primit numeroase sesizări în ceea ce priveşte activitatea bărbatului din Iaşi.

Mămicile s-au plâns că bărbatul a încercat să le contacteze fiicele pe reţeaua de socializare şi să le facă propuneri indecente.

‘Individul din Iaşi are un cont de facebook pe numele de Petronela Popescu în care efectiv hărţuieşte fetiţe şi vorbeşte vulgar. Trebuie oprit!’, ne-a scris mama unei fetiţe din judeţul Gorj.

Individ periculos, postări indecente cu fetiţe pe Facebook

Pe contul de Facebook al bărbatului, acesta a postat numeroase fotografii cu fetiţe, din România, în care chiar îşi oferă numărul de telefon şi cere informaţii despre copile.

‘Hai să ne vedem în Iaşi’ sau ‘Bună mai eşti’ însoţesc fotografiile distribuite de bărbat de pe profilurile reale ale fetiţelor.

‘Poliţia va pune mâna pe tine sau dacă nu în cel mai fericit caz unul dintre părinţii acestor fete şi o să mănânci jar’, a comentat o mămică la una dintre fotografiile indecente ale bărbatului periculos.

În cazul în care depistaţi astfel de cazuri pe reţelele sociale, vă recomandăm, pe lângă reclamaţia care trebuie depusă obligatoriu la Poliţie, să raportaţi profilurile la Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.