Un bărbat a fost împușcat într-un magazin din Moscova pentru că vorbea limba română

sila7-600x349

Un bărbat a fost a fost împușcat la Moscova pentru că vorbea limba română. Victima, un tânăr de 21 de ani din Republica Moldova, se afla la cumpărături împreună cu iubita sa într-un magazin din Capitala Rusiei când s-a petrecut incidentul, informeaza b1.ro.

Un bărbat le-a reproșat că vorbesc limba română. Ei i-au răspuns “calm, într-o rusă stâlcită, ca să-și caute de treabă, fără să ridice vocea sau să-l înjure”, spune fratele fetei, Petru Perdeleanu.

Patriotul s-a supărat și mai tare când tinerii au refuzat să vorbească în rusă, iar la ieșirea din supermarket acesta a scos o armă și l-a împușcat în picior pe tânărul moldovean.

Fratele fetei a povestit pentru realitatea.md că victima nu poate merge și a lipsit de la muncă, iar agresorul nu a primit nicio amendă.

VEZI SI: În timp ce Iohannis e de 4 zile la plajă în Israel, Ungaria declară stare de urgență şi a deplasat mii de trupe la granița cu România. Ministrul de interne maghiar, Sándor Pintér: „Am declarat Starea de Urgență din cauza crizei imigranților”.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *