UN BĂRBAT CARE OPERA O CASĂ FUNERARĂ FALSĂ – ARESTAT DUPĂ CE A ÎNGROPAT 167 DE CADAVRE ÎN GRĂDINA DIN SPATE

Un bărbat din Alabama se află în custodia poliției după ce a operat ilegal o casă funerară din curtea sa, unde a îngropat aproximativ 167 de cadavre.

Waylon Cornbull, în vârstă de 47 de ani, a fost reținut de poliția Huntsville după ce a primit mai multe plângeri de la vecinii cu un miros duhoar provenit din reședința Cornbull.

Cornbull le-a spus mai întâi ofițerilor că suferă de probleme intestinale grave și flatulență cronică, ceea ce ar putea explica mirosurile, dar poliția Huntsville nu a fost convinsă de explicațiile sale și a căutat proprietatea.

Ulterior, ofițerii au găsit un borcan mare care conținea sute de dinți cu umpluturi de aur, precum și mai multe cărți de vizită care susțineau că a operat o înmormântare care, după interogatoriu, l-a determinat pe suspect să admită activitățile sale ilegale.

„Suspectul a recunoscut că a scăpat de cadavre, îngropându-le în curtea sa și alimentându-le la pisici din cartierul său”, a declarat reporterului șeriful adjunct Alex Johnson, în timpul unei conferințe de presă.

„L-am văzut odată trăgând ceea ce arăta un corp înfășurat într-o cârpă de pat și aruncându-l în gunoiul vecinului de alături,” a spus un vecin mai târziu reporterilor, vizibil șocat de știri.

Cornbull a descris diverse mijloace de eliminare a corpurilor, cum ar fi amestecarea lor și turnarea lor în toaletă, aruncarea lor în cutii de gunoi, precum și îngroparea lor în curtea sa și hrănirea lor la pisicile din cartierul său.

„Pisica mea Cecile nu și-a mâncat mâncarea pentru pisici de câteva săptămâni. Mă întrebam de unde își ia mâncarea ”, a recunoscut un vecin surprins în reporteri.

Afacerea ilegală a companiei Waylon Cornbull a înregistrat prețuri de până la 50 de dolari pe cremă și chiar a oferit o a doua cremație gratuită pentru o trimitere la serviciile sale, așa cum este anunțată pe cartea de vizită.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *