UN ARTICOL DE EXCEPTIE: Dacă se mai poate face ceva

După alegeri am constatat cum se conduce România în secolul XXI.

La comentarii a apărut un domn care a pus o întrebare foarte bună. “Ce mai este de făcut?”

Banu Rares Ion: Sincer, chiar daca speranta moare ultima, eu cred ca speranta mea a murit la alegerile astea. Cand am realizat ca noi nu avem nici macar un partid nationalist, populist. Nu avem decat marionete. 9 partide, dintre care toate 9 sunt conduse din afara. Sunt conduse de pagani ipocriti. Ce mai este de facut? As astepta un articol în care sa va exprimati opinia cu legatura la ce am putea noi sa facem pentru a mai salva ceva, daca mai este ceva.

Individual mai sunt lucruri de făcut. Mi-am pus și eu întrebarea, la nivel personal și mi-am amintit cuvintele unui prieten, ulterior descoperind că a citat din Nietzsche:

Pentru tine, un singur drum există pe lume. Numai pentru tine există acest drum. Afară de tine, nimeni nu-l poate străbate. Urmează conștient drumul vieții tale, pe care alții se trezesc orbește. – Frederic Nietzsche

Ce mai este de făcut?

Pe de-o parte, este evident că presa alternativă, adică independentă, are influență minusculă asupra “poporului”, comparativ cu uriașul aparat mediatic mainstream asistat de vectorii de opinie din diferite domenii care promovează aceeași narativă. Deci nu ai cum să schimbi mersul dacă nu controlezi în majoritate covârșitoare sursele de difuzare a informației. Ceea ce fac redacțiile independente ca Incorect Politic sau Justițiarul este o picătură într-un ocean, cu toate acestea primesc mesaje extraordinare de la tineri și bătrâni care-mi spun că Incorect Politic este pentru ei o gură de aer proaspăt într-o lume sufocantă și nebună.

Din această cauză și din dorința de a lăsa ceva în urmă pentru oamenii întregi care urmează să se nască, dacă s-or mai naște, eu personal voi continua să public și mai am câteva proiecte despre care nu pot da multe detalii, prin care intenționez să las o “operă” în urmă, dacă se poate numi așa.

Speranța Miraculoasă?

Pe de altă parte, cu cât apar mai multe politici antinaționale pe tot cuprinsul Europei și în Americi, tot mai multă lume se trezește la realitate, văzând, auzind și conștientizând. Sigur că aceștia înca sunt o minoritate, gloata oarbă rămâne majoritatră, dar avalanșa de treziri este în continuă creștere.

Poate nu voi prinde pe timpul vieții mele o răsturnare a minciunii, dar pot contribui la acea răsturnare cât timp suflu. Întrucît ecranele sunt controlate de (((ei))), nu vor lăsa acest proces de trezire să se dezvolte natural, ci îl vor deturna în viitorul apropiat printr-o criză artificială, un conflict sintetic folosit ca pretext pentru măsuri draconice de cenzură, sau pur și simplu vor stârni gloata într-o stare de agitație și ură față de naționaliști, astfel vor produce lupte civile și un climat nesigur în care noi vom fi demonizați și chiar atacați pentru “discurs de ură”, “xenofobie” sau alte cuvinte cheie, orbii crezând că vor face un bine omenirii dacă ne vor ucide. Deci colectiv nu avem cum deturna această direcție. Aici nu avem ce salva decât pe noi înșine.

Totuși, ce să fac?

O fi sistemul atât de influent încât să controleze mase largi de roboți organici, dar în ceea ce te privește, deciziile și gândurile îți aparțin, aici ești cu adevărat suveran.

Știu că ai mai auzit asta pe undeva, dar personal, ce poți face e să devii mai bun ca ieri, în orice domeniu, să acumulezi mai multe cunoștințe, în special să cunoști slăbiciunile fundației pe care a fost construită falsa ordine mondială, există multe cărți care să te ajute în acest sens.

Să cauți Adevărul neîmpotmolindu-te în dogme și să cauți alți căutători de Adevăr, ăsta să fie lucrul care vă unește înaintea oricărei religii sau ideologii, astfel nu va avea loc divizarea voastră.

Vorbește despre lucrurile adevărate și cu adevărat importante cu oamenii pe care îi întâlnești. Dacă sunt reticienți și te resping orbește, lasă-i în prostia lor, nu arunca mărgăritare la porci.

Dacă sunt receptivi și găsești printre ei un om întreg, fă-ți din el un prieten. Ideal ar fi să formezi o comunitate de oameni întregi, suntem destui pentru asta, dar suntem împrăștiați prin țară, câte unul din loc în loc. Gândind departe, nu-i imposibil să vă luați pământ ieftin într-un sat cu populație îmbătrânită, să faceți case și trăiți o viață mai curată decât în focarele urbane.

Îndreaptă-ți privirea la propria familie, aranjează-ți o casă într-o zonă liniștită, folosește-te de ce ai la dispoziție pentru a te desprinde cât mai mult de sistem, dacă poți fi auto-sustenabil este perfect, ideea este să devii cât mai puțin dependent de sistemul bolnăvicios și să supraviețuiești, iar ideal ar fi să crești copiii acasă, oferind educație neviciată ce îi va forma, nu deforma.

La judecată, fiecare dintre noi va da socoteală pentru felul cum ne-am trăit viața. Nu îți îngropa talantul, ci multiplică-l, când tu nu vei mai fi să lași ceva în urmă. Caută Adevărul în permanență și sădește-l în sol fertil.

România în Secolul XXI

ProTV a reușit să ne măcelărească psihologic și să ne murdărească sufletește. Orice ne-ar rupe de ecran este dușmănit. Dacă Iisus Hristos ar veni mâine și ne-ar zice să abandonăm coca cola, macdonalds și emisiunile modene, românii l-ar răstigni.

Cât despre ceilalți români, românii care au votat la Referendumul pentru căsătorie, românii care sunt cât de cât întregi…am intrat în scenariul “Scapă cine poate”.

Colectivitatea națională a părasit izvorul și se îndreaptă iute spre prăpastie.

Întoarcerea la izvor înseamnă cursă împotriva curentului.

E acum lupta fiecăruia. Neamul românesc va supraviețui doar printr-o minoritate sănătoasă. Precum pomii primăvara, de regulă 95% din flori nu vor da rod, multe fructe verzi vor cădea, iar pe toamnă când vine recolta, cam 5% din flori vor fi dat rod. Tot așa la neamuri.

În acest climat și context istoric, nu strică un pic de stoicism.

Dacă lucrezi la ceea ce ai făcut, urmând dreapta raţiune cu seriozitate, vigoare, calm, fără a îngădui să fii distras, păstrând partea divină pură, ca şi când ar trebui s-o dai înapoi de îndată, dacă procedezi mereu astfel, fără a aştepta ceva, fără a te teme de ceva, ci fiind mulţumit de activitatea ta prezentă, desfaşurată potrivit cu rânduiala naturii, şi punând o sinceritate eroică în fiecare cuvânt şi sunet pe care-l rosteşti, vei trăi fericit. Şi nu e niciun om care să poată împiedica acest lucru. – Marcu Aurelius

Sursa: Incorect Politic

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *