UN ARTICOL DE CACAT: DECLARAȚIILE ȘOCANTE ALE FEMEII VIOLATE DE EXTRATEREȘTRI

declara-iile-femeii-violate-de-extratere-trii_459281

Niara Terela Isley, este fost ofițer al Forțelor Aeriene Americane și nu este singura care face astfel de afirmații.

Niara Terela Isley, o femeie din Statele Unite ale Americii a reușit să șocheze întreaga planetă prin mărturisirea ei. Potrivit a1.ro, americanca declară că a fost răpită de extratereștri și violată de aceștia pe lună în fiecare noapte. Victima extratereștrilor povestește despre întreaga experiență pe care a avut-o pe lună și despre modul în aceștia se purtau cu ea. Conform declarației oferite de către Niara Terela Isley, extratereștrii o puneau la muncă. Victima era obligată să care diferite cutii de diferite mărimi.

Deși mulți o consideră nebună, Niara susține că tot ce s-a întâmplat este adevărat și nu ar avea niciun motiv să inventeze o asemenea nebunie. Ciudat este faptul că Niara nu este singura femeie din lume care susține că a fost violată de către aceste ființe umanoide.

Un caz asemănător a fost relatat cu ceva timp în urmă de către o femeie din Italia care susține că ar fi fost violată de un extraterestru. Cel mai șocant este faptul că italianca a putut să demonstreze că tot ce afirmă este adevărat. Femeia a arătat autorităților dovezi clare, filmări în care apărea nava așa numiților violatori. Victima susține că în urma nenumăratelor abuzuri la care a fost supusă a rămas însărcinată dar a avortat cu ajutorul medicilor italieni. La fel de șocant este faptul că acuzațiile femeii par din ce în ce mai reale și asta din cauză că fetusul avea o formă cu totul și cu totul ciudată, nu semăna deloc cu un om și avea niște trăsături grotești chiar macabre.

Și în acest caz, foarte mulți oameni susțin că femeia, pe numele ei, Giovanna Podda minte și nu dorește altceva decât să își facă reclamă.

Conform declarațiilor făcute de către italiancă, primul abuz sexual a fost înfăptuit când avea doar patru anișori. Cu cât creștea mai mult, ființele ciudate au început să o însămânțeze în mod artificial.

Când vine vorba despre existența extratereștrilor lumea se împarte în două categorii, pro și contra. În schimb lumea creștină neagă cu vehemență existența altor ființe omenești considerând acest lucru o jignire la adresa lui Dumnezeu care spune că doar omul există pe Pământ.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *