Un articol care a ajuns VIRAL: De ce sunt penibili bărbații cu barbă

conchita-wurst2

Citam de pe blogul Laurei:

„De ce sunt penibili bărbații cu barbă”

Eu când eram mică și vedeam un bărbos pe stradă, eram convinsă că poartă sutană și cântă pe la biserică. Pentru că, înainte, doar preoții sau călugării purtau barbă. Ah, și boschetarii care nu prea aveau mijloacele să scape de ea.

Acum, barba e la modă. Cică e sexy, cică arată bine, cică e un semn de masculinitate. Internetul e invadat de fotografii demențiale cu bărboși, iar purtătoarele de fustițe și tocuri nu fac decât să-ncurajeze valul acesta mai overrated decât Twilight Saga sau Oprah. Mie mi se pare de-a dreptul jenibil, de-acum. De ce? Pentru că e invazie de bărboși pe stradă. Dacă arunc o piatră în autobuz, nimeresc măcar cinci bărboși care se vor a fi sexy. Dintre toți ăștia, maxim unul chiar e sexy. De ce?

Pentru că au văzut multe fete pline de hormoni și care stau prea mult pe Tumblr, cărora li se umezesc și ochii și chiloții când văd un bărbos pe stradă. Și-atunci, toți masculii poartă barbă. Dar mulți dintre ei nu știu lucruri esențiale despre o barbă: părul de pe față se îngrijește! În general, majoritatea arată ca și când ar suferi vreo boală care provoacă extra pilozitate în zona feței.

Barba trebuie să respecte linia feței, nu să arate ca o nevăstuică moartă, eșuată pe pomeții și pe maxilarul tău. Ca să o ții sub control, trebuie să o tunzi regulat și să o cosmetizezi. Da, îți garantez că a merge la salon nu o să îți scadă puncte la masculinitate.

Barba se curăță! Dacă mă apropii de tine și pot să miros meniul zilei de pe fața ta, ai o problemă: puți, dar te crezi sexy. La fel ca părul din cap, barba se șamponează și se curăță cu atenție. Mai ales dacă ești fumător.

Barba trebuie să pară,  nu să fie messy. Dacă pot să hrănesc un cârd de porumbei cu firimiturile din barba ta, crede-mă, nu, nu ești sexy, ești doar nespălat.

Barba e la fel ca inteligența: o ai, sau nu o ai. Dacă ești aproape deștept, asta nu te face decât un semidoct, which is not a compliment, by the way. La fel, dacă ai o aproape barbă, nu vei fi aproape sexy, ci doar un pretendent la acest statut. Unii dintre voi nu aveți, pur și simplu, cum să creșteți o barbă, fizic vorbind. Cel puțin nu una decentă. Trei fire de păr răzlețe și patru goluri pe centimetru pătrat nu te fac să pari atractiv ci doar sub tratament cu citostatice. Rade-te! Dacă vrei, totuși, musai să fii bărbos pentru o zi, lasă-ți barba aia de a 2-a zi, care-ți dă un aer aparent neglijent dar totuși calculat. Nu sta cu ea mai mult de o zi, tho.

Barba cât mai lungă nu te face mai atractiv, ci doar mai păros. Foarte rare sunt cazurile în care o barbă mai lungă de 5 zile mai arată bine. Cele care trec de nivelul maxilarului și pot fi lejer împletite în codițe te vor face să pari, mai degrabă, proaspăt ieșit din pușcărie.

Dacă nu îți stă bine, rade-te. Chiar dacă se presupune că bărbații sunt făcuți să poarte barbă, nu toți arată bine cu ea. Dacă ești blond, șansele ca barba ta să arate decent sunt aproape nule. Dacă ai o față mică și un metru și-o piftică, cel mai probabil ar trebui să nu porți barbă, că o să pară că te scufunzi în ea. Cred că vă puteți da seama și singuri cât de bine arătați, sau nu. Mizând pe treaba cu moda, nu primiți gagici, poate cel mult o sprânceană ridicată și sceptică, sau poate 2 lei pentru un BIC cu trei lame, pe stradă.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. Concluzia care se impune este ca, cel putin de la "conchita cirnat" incoace, barbosii provoaca aparitia in mediul on-line a unor articole ce contin … VIRUSI .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.