“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ȘTIRI BUZAU

Un ANTISOCIAL a fost condamant la inchisoare cu executare. Ce credeti ca se va intampla cu el?

comanescu mihai goanga

sursa foto: Facebook

Toate faptele, mai ales cele jegoase, au urmari dupa cum este bine demonstrat

Mihai Comanescu …poreclit “Goanga” este un copilas din Buzau care a dat intr-o persoana cu un box metalic pe la spate iar apoi a fugit manancand pamantul (detalii dosar aici). Mai nou, din informatiile venite pe surse, acesta s-ar fi sustras procesului, in acest mod demonstrand ca nu are pic de respect fata de lege sau remuscari pentru ceea ce a facut.

Ca sa para mai “dur”, el se duce la concertele rapperului “El Nino” ca apoi sa se laude ca apare prin poze.

Cel mai probabil utilizeaza etnobotanice (din informatiilie primite), altfel nu se poate explica comportamentul de care da dovada, acest tip fiind intalnit doar la copilasii cu retard sever.

etr

CIRCUMSTANTE AGRAVANTE: Cand da cu rozeta pe la spate, acesta fuge si sta ca sobolanul ascuns in casa in timp ce minte lumea ca “o arde” prin Anglia, cum ii place lui sa spuna. Te apuca rasul nu alta! Niciodata nu are tupeu sa “o dea” parte in parte… ba mai si ameninta cand se vede inconjurat de “fratii” sai din spate de la platoul din centrul Buzaului cu care comite diverse treburi dubioase.

Dar soarta se razbuna…mai ales pe “destepti”:

Sa mai spunem ca a ajuns sa ameninte si femei insarcinate pe strada de nebun? Ori ca are tendinte homosexuale care reies din amenintarile pe care le face pe strada ori pe net?

Sincer.. puscaria nu este pentru el, merita internat pe viata la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri de Siguranta Sapoca datorita pornirilor sale haotice, demne de o persoana cu grave probleme psihice (fapt ce iese in evidenta doar cand te uiti la pozele facute).

In fine, vom facem un update cu sentinta pe proces civil primita de acesta:

cmh

UN EXEMPLU DINTR-UN ALT DOSAR:

ety

Detalii aici despre dosar: http://portal.just.ro/114/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11400000000062801&id_inst=114

Aminitm faptul ca in repetate randuri a amenintat diferite persoane pe strada, chiar in centrul orasului, ziua in amiaza mare. Amenintari destul de grave au mai fost primite inclusiv pe Facebook, in acest sens fiind arhive intregi care vor fi puse la dispozitia celor competenti.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.