La un an de la Colectiv, poporul se pregateste sa READUCA INFERNUL POLITIC de dinainte de Colectiv. Democratic, prin vot, ignorand o tragedie, unii lupta pentru readucerea PENALILOR la putere!

incendiu-colectiv-1

La un an de la evenimentul nefericit, Colectiv, oamenii uita de doliul purtat de Romania, uita de tragedie, uita de iesirile in strada si de faptulca Ponta a fost dat jos dupa tragedie.

La numai un an, unii lupta sa readuca in prim-plan, penalii, mincinosii, furaciosii si nenorocitii. De ce nu-l zboara nimeni pe Dragnea sau pe Bănicioiu, pe care Dragnea îl pregătește să-l facă din nou ministru? Cum de Ponta ca fost premier, se roaga sa ajunga deputat iar? Si ca deputat, lupta sa revina la putere ca premier al Romaniei.

VEZI SI: TRADATORII: Bogdan Diaconu ii cedeaza sefia PRU lui VICTOR PONTA!

Dupa ce romanii au iesit in strada pentru a da jos un guvern corupt, pentru a scapa de coruptie, acum tanjesc dupa „amaratul de Ponta, care facea numai bine”. Suntem in marea majoritate niste oi proaste, chioare, care cand dam de greu o lasam in coada de peste, mai bine revenim la ce era decat sa punem piciorul in prag.

Citiți și:  Umilință grea pentru Liviu Dragnea. A fost abuzat în închisoare. Ce face acum

VEZI SI: La un an de la COLECTIV lista NEREGULILOR din club inca ridica semne de intrebare. Iata rezultatul anchetei

Alegem vesnic aceeasi penali sau ma rog pe unu „mai putin penal”. Au murit tineri, alte sute au ramas marcati pe viata, ati iesit in strada, unii plini de figuri, cu aere de mari „revolutionari” dar acum stati fie cu mainile-n san, fie alegeti iar coruptii care inchid ochii in fata neajunsurilor noastre.

Nu uitati, criminalii pe care credeati ca i-ati dat jos, vor veni inapoi in mod democratic, prin vot, cu ajutorul vostru!

Numai bine, ca rau sigur va mai fi.

Citiți și:  Dragnea aruncă DNA în aer! Documentul-cheie care rastoarna totul

LASA UN COMENTARIU