Un actor homosexual și negru a fost condamnat de un juriu pentru că și-a înscenat un atac „rasist” asupra sa

Actorul american Jussie Smollett a fost găsit vinovat de cinci dintre cele șase acuzații aduse împotriva lui în procesul în care a fost judecat pentru că și-a înscenat un atac asupra sa acum trei ani și a mințit Poliția din Chicago despre acest subiect, scrie Breitbart.

Verdictul a venit după un proces de aproximativ o săptămână în care doi frați au mărturisit că Smollett i-a recrutat pentru a simula un atac asupra lui lângă domiciliul actorului din centrul orașului Chicago, în ianuarie 2019. Smollett a negat în mod repetat acuzațiile. Frații au spus că Smollett a orchestrat totul, spunându-le să-i pună un laț în jurul gâtului și să-l agreseze în fața unei camere de supraveghere și că el a spus că dorește ca videoclipul farsei să fie făcut public prin intermediul rețelelor de socializare.

Smollett i-a numit pe cei doi frați „mincinoși” și a spus că relatarea lor este „100% falsă”. El a depus mărturie timp de două zile despre faptul că a fost victima a ceea ce a spus că este o crimă motivată de ură, spunând juriului „nu a existat nicio farsă”.

Abimbola Osundairo, care a lucrat cu Smollett pe platoul unde s-a filmat „Empire”, și fratele său, Olabingo Osundairo, au mărturisit, de asemenea, că Smollett le-a plătit 3.500 de dolari pentru falsul atac. Smollett a spus că banii erau pentru mesele și planurile de antrenament pe care Abimbola Osundairo le-a oferit, astfel încât actorul să poată fi mai tonifiat pentru filmele viitoare.

Atacul din 29 ianuarie a fost raportat poliției, determinând o anchetă masivă despre care un detectiv principal a spus că includea aproximativ două duzini de ofițeri și 3.000 de ore de personal. Ancheta – care a inclus videoclipuri de la camerele de supraveghere, GPS și înregistrări ale taxiurilor și transportului în comun – a condus poliția la frații Osundairo, care le-au spus detectivilor Smollett că ar fi organizat presupusa crimă motivată de ură.

Avocații lui Smollett au susținut că frații l-au atacat pe actor – care este gay și negru – pentru că erau homofobi și nu le plăcea „cine era el”. Ei au susținut, de asemenea, că frații au inventat povestea despre atacul organizat pentru a obține bani de la Smollett și că i-au spus că nu vor depune mărturie împotriva lui dacă le-ar plăti fiecăruia 1 milion de dolari.

Crima de clasa a 4-a implică o pedeapsă cu închisoarea de până la trei ani, dar experții au spus că Smollett va fi probabil pus sub supraveghere și va fi obligat să îndeplinească muncă în folosul comunității.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

 1. Robert Horvath Deva Cineast SUA

  ROMANIA ESTE O TARA OCUPATA !
  Reactia la aceasta postare , preluata de maestrul Coja , a fost peste asteptari. Majoritatea m-a felicitat, altii m-au injurat si cativa patrioti au rupt legaturile cu mine.
  Lucrurile sunt cunoscute. Dar nu sunt spuse. Motivul: Frica in oase si mai ales oportunismul. Indrasnesc sa merg mai departe, cu rostirea Adevarului.
  Romania nu a fost o tara comunista.
  Dupa terminarea facultatii am lucrat la televiziune. Am batut tara in lung si lat.
  Ani de zile. Nu am intalnit nici un Comunist. Probabil chiar si vechii ilegalisti renuntasera la marxism – leninism.
  Cu exceptile de rigoare Romania a fost si este o tara cu milioane de Oportunisti.
  Ieri milioane de oameni ca se bateau in piept pentru Comunism, azi se bat in piept pentru Wieseliesm.
  Ei au devenit peste noapte ,luptarori devotati impotriva antisemitismului.
  Paradoxal , aceasta continua lupta impotriva antisemitismului……creiaza antisemitismul !
  Este o operatie bumerang. Extrem de periculoasa si cu consecinte.
  Imediat dupa revolutie vreo 3-5 la suta din romani se declarau antisemiti ,azi sunt convins, sunt suta la suta! Cel putin.
  Deci nu ramane decat sa fac o clarificare ,pentru cei care pun la indoiala opinia mea.
  Scriam nu demult..
  Atentie romani :
  S.O.S
  ROMANIA TARA OCUPATA !
  Presedintele Romaniei : Klaus Iohannis- German
  Primul Ministru : Orban- Ungur
  Seful SRI – Evreu
  Seful Ser Extern – Tigan
  Ministru de Externe- Evreu
  Ambasador in SUA – Evreu
  Ministru in aplicare legii legionare-Evreu .
  Ma opresc aici desi lista este interminabila !
  Si pentru ca ma apasa spunerea Adevarului:
  Rolul Partidului Comunist Roman a fost preluat de
  Institutul Wiesel anti Roman !
  Dovada : Nu demult, un scritoras de limba idis Norman Manea a fost onorat (mare e gradina domnului) cu numirea ICR- New York)
  Robert Horvath-Deva
  Cineast SUA

 2. Adevarata fata a BLM-ului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *