Umor: NATO întăreşte normele de securitate în România! Nunţile ţigăneşti, considerate atacuri teroriste

nunta_tiganeasca_atac_terorist

Alianţa Nord-Atlantică a recunoscut în România un risc sporit de atacuri teroriste, sub formă de nunţi ţigăneşti, instruind forţele armate să prevină aceste fenomene periculoase. Pe locul doi pe lista ameninţărilor sunt nunţile cu manele, unde trupele anti-tero trebuie să intervină rapid, pentru ca numărul victimelor să fie cât mai mic.

“Nu mai putem ignora un fenomen cu grave implicaţii pentru psihicul cetăţenilor. Trebuie trimisă Armata imediat, pentru că s-a dovedit în atâtea rânduri că Poliţia nu face faţă”, declară Fogh Rasmussen, şeful NATO.

Experţii NATO spun că o nuntă ţigănească se poate produce oricând în ţara noastră, cel mai probabil într-o sâmbătă. Pentru a le preveni, se recomandă minarea intersecţiilor din anumite zone, unde teroriştii apar din senin cu acordeoane, ţambaluri şi instalaţii de amplificare.

Citiți și:  ULTIMA ORA Detalii de cosmar privind MASACRUL de la Viena

Autorii acestor atacuri teroriste pot fi arestaţi pe termen nedeterminat, reprezentanţii NATO recomandând să fie torturaţi pentru a se obţine informaţii despre alte nunţi planificate. – TNR

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile