UMILINTA TOTALA pentru premierul Cîțu- FOTO

Olivia Steer continuă seria derapajelor. Soția lui Andi Moisescu a răbufnit de această dată la adresa lui Florin Cîțu, postând o imagine umilitoare. Ce spune aceasta despre premierul țării și cum îl caracterizează? Este fără precedent ce a putut să facă.

Olivia Steer a postat pe contul personal de Facebook o imagine editată cu chipul premierului Florin Cîțu, sub care scrie ”Cîțu rău”. Totodată, soția lui Andi Moisescu nu s-a putut opri aici și a publicat și o descriere pentru această fotografie.

„Cuminte, Cîțu-Cîțu. Cuminte!”, a scris Olivia Steer pe pagina personală de Facebook.

Imaginea a adunat peste 500 de reacții și 18 distribuiri, iar majoritatea urmăritorilor susțin ideea Oliviei Steer, așa că mai toate comentariile sunt în favoarea vedetei.

De menționat este faptul că, acesta nu este primul derapaj al vedetei. În urmă cu câteva săptămâni, Olivia Steer i invita pe români să vină la protestul din Piața Universității, este organizat împotriva restricțiilor luate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, publicată pe data de 3 aprilie, aceasta susținea că pacienții infectați cu COVID-19 mor ”sufocați și însetați”, uciși de ”protocoalele criminale ale OMS” și cu ”complicitatea criminală a eroilor din linia întîi” și îndeamnă la protest.

În același timp, soția lui Andi Moisescu mai preciza că ”guvernele pandemice mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populației sentimente de frică irațională, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%”.

Olivia Steer i-a invitat pe români la protest
„Daca nu-ți pasă că ți-a fost șters dreptul constituțional la libera circulație pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Citiți și:  SURSE Ciolacu ii da ULTIMATUM lui Florin Cîțu: mesaj tranșant în interiorul PSD in criza facturilor

Dacă nu înțelegi enormitatea îngrădirii dreptului fundamental la muncă, a falimentării programate a IMMurilor, prin restricții fara fundament științific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piata Universității!

Dacă ți se rupe că mare parte din afacerile mici și mijlocii (care asigură două treimi din locurile de muncă din sectorul privat) a dat faliment sau funcționează la limita lui, în numele unei gripe cu rata de vindecare este 99,7%, nu veni la protest, azi, în Piata Universitatii!

Dacă te doare în cot că morții sînt declarați toți, în mod mincinos, morți de covid, ascunși goi, în saci de plastic și înmormântați, ca animalele, fără slujbă creștinească și fără confirmarea medico-legală a cauzei decesului, nu veni, azi, la 13.00, în Piața Universității!

Daca nu te revoltă că, la ATI, pacienții cu Covid mor legați de pat, sufocați, înfometati și însetați, uciși de protocoalele OMS ale morții, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întîi, și declarați, apoi, în mod cinic, morți de Covid, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă te lasă rece că ți se neaga dreptul de a protesta față de măsuri guvernamentale ilogice, neconstitutionale și neargumentate stiintific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13, în Piață Universității!

Daca ți se rupe că dreptul de acces în spitale, după o viață de cotizatii CASS, pentru afecțiunile cronice sau acute pe care le ai, ți-a fost interzis, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Citiți și:  Alexandru Rafila și Marcel Ciolacu, atacati DUR de Cîțu. Ce obsesie are fostul premier

Dacă ți-ai pus doua-trei măști în fiecare zi pe față, te-ai dezinfectat pe mîini din oră în oră, ai făcut Covid și acum dai vina pe cei care nu respectă niste măsuri aberante impuse pentru o gripa cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piață Universității, la protest!

Dacă îți închipui că guvernele pandemice (Orban și Cîțu), care mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populației sentimente de frică irațională, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, îți poartă de grijă și îți vor binele, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piața Universității!

Dacă te amuzi, în loc să te îngrozești, că anunțul înăspririi restricțiilor se face în hohotele generale de rîs ale decidenților politici, în vreme ce ei sint primii care le încalcă, nu veni azi, la 13.00, în Piata Universitatii!

Dacă nu înțelegi de ce state ale lumii (India, China) au renunțat la isteria pandemica și și-au reluat viață normală, fără măști și fără distanțare și fără ca incidența bolii să crească, nu veni azi, la 13.00, în Piata Universitatii!

Dacă crezi că viața se trăiește în frică de moarte, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni azi la protest!
Noi, toți ceilalți, vom fi acolo! Toți!”, scria aceasta pe Facebook.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!