Umilință TOTALA pentru Orban! Dezvăluirile care-l demască pe premier


Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a lansat un atac duc la adresa premierului Ludoic Orban, dar și a președintelui Klaus Iohannis. Acesta este dezamăgit de faptul că sute de români au plecat la muncă în Marea Britanie, iar cei doi înalți ai statului nu fac absolut nimic.

Într-o postare pe pagina personală de facebook, Victor Ponta citează din presa din Germania și Marea Britanie, care a scris despre cum au venit românii la muncă în aceste țări, asta deși pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii.

„Primele doua stiri din editia de azi a ziarului “Daily Mail” ( peste 1 milion de exemplare vandute zilnic) din Marea Britanie :

  1. Prima stire “Primul avion cu 150 de romani a sosit azi – ei urmeaza sa culeaga fructe si legume ca sa salveze culturile din Marea Britanie” / in ziua urmatoare sunt asteptate inca 6 avioane cu romani

  2. A doua stire – “rata de infectare cu coronavirus din Marea Britanie inspaimanta Europa”, a scris Ponta pe pagina personală de facebook.

Premierul Orban doarme bine?
Totodată, liderul Pro România a lansat un atac dur asupra premierului Orban și președintelui Iohannis, considerând că cei nu au sărit pentru a-i apăra pe „bieții muncitori”.

„Oare Premierul Ludovic Orban doarme bine cu gandul ca mai “exportat” niste romani ? O sa ne spuna ca si Marea Britanie este in Uniunea Europeana si beneficieaza de dreptul la libera circulatie?

Oare Presedintele Klaus Iohannis doarme si el bine cand citeste ca sindicatele germane au sarit sa ii apere pe bietii muncitori romani de abuzuri ( pentru ca Guvernul din Romania i-a trimis la munca fara sa ceara macar sa fie platiti cu salariul minim / economie si sa aiba dreptul la ingrijire medicala in Germania)?”, a adăugat Victor Ponta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *