UMILINTA TOTALA pentru Dragnea! O sală întreagă a râs de el VIDEO

Declaraţiile recente ale liderului PSD Liviu Dragnea au fost sursa unui moment comic în pauza unei piese de teatru. Un actor s-a folosit de cuvintele şefului social democrat pentru a răspunde replicii unei persoane din public. Întreg momentul a ajuns ulterior pe internet, spre deliciul celor care l-au urmărit.

Reacţia lui Liviu Dragnea, care i-a spus unui participant la mitingul PSD din Suceava că este ”un nimic”, a fost transformat de actorii Teatrului de Comedie din București într-o adevărată scenă comică realizată ad-hoc în pauza piesei ”Mult zgomot pentru nimic” de William Shakespeare.

”Ne pregătim pentru partea a doua din Mult zgomot pentru…”, a spus actorul Alex Bogdan publicului, în pauza dintre cele două părți ale spectacolului. Din public s-a auzit cineva strigând ”nimic”. Momentul a continuat, spre distrarea celor prezenţi, la fel ca cel în care a fost implicat Dragnea: ”Nimic ești tu! Și vă spun direct… Așteaptă să vezi partea a doua, mincinosule…” a continuat Alex Bogdan.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Actorul a postat ulterior întreg momentul pe contul său de Facebook, însoțit de comentariul ”Îl înțeleg perfect pe Dragnea. Nici mie nu-mi place să fiu întrerupt când sunt pe scenă…”

În timpul unui discurs de la Suceava, în care Liviu Dragnea a lansat noi atacuri la adresa președintelui Klaus Iohannis și a partidelor din Opoziție, liderul PSD a vrut să le vorbească participanților și despre programul de guvernare, dar a fost întrerupt de o persoană din public.

Liviu Dragnea: Gândiți-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Participant la miting: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…

Citiți și:  Ce face Irina Tănase după despărțirea de Dragnea, înainte de Crăciun?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.