Umilință supremă pentru Dragnea. Probleme mari in PSD-SURSE

O informație de ultim moment arată că PSD are mari probleme în aceste clipe. Un sondaj de opinie realizat la comanda PNL atestă o realitate cruntă pentru Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea are mari motive de îngrijorare. Liberalii au realizat un sondaj de opinie în care se arată clar că PSD este în cădere liberă.

Potrivit unei cercetări sociologice realizate la comanda PNL, partidul condus de Ludovic Orban conduce detașat în topul preferințelor electoratului. Sondajul a fost realizat la sfârșitul lunii februarie și începutul lunii martie.

Dacă lucrurile sunt așa cum se prezintă în sondaj, atunci PNL este pe primul loc în intenția de vot la europarlamentare, în contextul în care și prezența la vot ar crește substanțial față de scrutinul din 2014. Rezultatele sondajului sunt prezentate de Ludovic Orban în ședința Biroului Executiv al PNL, în care se stabilește lista pentru europarlamentare.

Citiți și:  BREAKING NEWS | Irina Tănase, chemata de procurorii DNA, la prima oră!

Astfel, potrivit sondajului, intenția de vot la alegerile europarlamentare ar fi următoarea:

PNL – 27,9%

PSD – 24,6%

USR-PLUS – 16%

ProRo – 6,7%

ALDE – 11,8%

Rezultatele sondajului indică o creștere a PNL cu peste patru procente din noiembrie 2018 până în martie 2019. În același timp, PSD a pierdut patru procente, iar ALDE – 2,6%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.