Umilință maximă pentru penalul Liviu Dragnea! Atac dur al nebunului Klaus Iohannis

Umilință pentru Liviu Dragnea! Liderul PSD nu a scăpat nici la recepţia oferită la Palatul Cotroceni cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Klaus Iohannis a declarat în timpul recepţiei că marile izbânzi ale naţiunii sunt posibile dacă românii sunt uniţi şi nu dezbinaţi, având aspiraţii înainte, nu ţinte personale meschine.

„Marile izbânzi ale naţiunii sunt posibile dacă suntem uniţi, nu dezbinaţi, dacă avem aspiraţii înalte, nu ţinte personale meschine, dacă ţinem aproape naţiunile prietene democratice şi civilizate, iar nu dacă ne izolăm de ele”, a spus şeful statului, la recepţia oferită la Palatul Cotroceni cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Preşedintele a vorbit despre realizarea Marii Uniri.

Citiți și:  FARA PRECEDENT! Caramitru, VAL de JIGNIRI grotești la adresa votanților PSD: Sunt prosti de bubuie și nu știu sa facă nimic

„Cei care au făcut posibil evenimentul istoric major din veacul trecut ne-au lăsat un bogat patrimoniu de idealuri, valori şi viziune. Dintre toate, cea mai frumoasă moştenire spirituală pe care mi-aş dori să o redescoperim în aceste zile este că Marea Unire a fost, în fapt, o mare şi profundă unire a tuturor românilor în jurul unei năzuinţe comune, pentru a cărei înfăptuire nici un sacrificiu nu a fost prea mare”, a mai afirmat Iohannis.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU