Umilință maximă pentru Mircea Badea. Marian Godină îl atacă dur și îi lansează o provocare surpriză

Marian Godină a rămas fără permis iar Mircea Badea nu a ratat ocazia de a îl ridiculiza pe polițistul celebru. Replica lui Godină nu s-a lăsat pentru mult timp așteptată iar rezultatul este cu adevărat spumos.

Într-un material pe blog, Godină aminteşte de vechea calitate a lui Mircea Badea, aceea de pionier comandant de unitate, susţinând că atribuţiile de atunci şi le-a păstrat şi în prezent.

„În 1985, copilul Mircea Badea, în calitatea sa de pionier comandant de unitate, închina ode regimului, recitând frumos texte învăţate pe de rost. Atât de mult i-a plăcut, încât a ales să facă asta şi acum, dar pe bani şi fără să mai înveţe textele pe de rost, ajungând la maturitatea la care cuvintele de laudă la adresa stăpânilor îi vin în mod firesc şi cursiv la fel cum nici câinele meu nu a învăţat pe de rost să latre de bucurie şi să-mi lingă mâinile atunci când mă joc cu el sau îi dau mâncare”.

Citiți și:  Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. Ce spune Carmen Brumă

Postând materialul pe pagina sa de Facebook, Godină îl ironizează pe Mircea Badea, declarând că are şi permis categoria A, deci ar putea fi oricând motociclist, aluzie la celebra luptă dintre Badea şi un motociclist, luptă din care realizatorul Antena 3 a ieşit mai mult decât şifonat.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile