Umilinta MAXIMA pentru Marcel Vela. Este scandal monstru

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a fost umilit fără drept de apel. Ce a făcut şeful MAI de şi-a atras cuvintele grele?

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, este criticat dur de un celebru jurnalist pentru modul în care s-a prezentat în faţa opiniei publice în ultima perioadă.

Victor Ciutacu a scris un text extrem de virulent la adresa şefului MAI, reproşându-i lipsa de implicare şi de asumare a deciziilor în cadrul unuia dintre cele mai importante ministere ale Guvernului României.

“Ce găină de Gostat ești, Marcele… Fugi de oricine ți-ar putea pune o întrebare și ți-o iei de unde nu te aștepți. Mai ai să postezi cafeluța de dimineață cu inimioare pe contul ministerului.

Aruncă dracu’ geaca aia de piele, nu te prinde. Oricât te-ai încorda, aduci tot a poștaș de țară cu pensiile și alocațiile în tolbă. Mai ai să te descalți pe trecerea de pietoni, să nu strici vopseaua!”, este critica dură adusă de Victor Ciutacu ministrului de Interne.

Jurnalistul nu l-a iertat recent nici pe Klaus Iohannis
Nu este pentru prima oară când Victor Ciutacu are cuvinte grele la adresa oamenilor de la vârful statului. La începutul lunii, preşedintele Iohannis a fost întrebat, într-o conferinţă de presă, despre situaţia clanurilor interlope din Capitală, după moartea liderului clanului Duduianu.

Citiți și:  Victorie DE RASUNET pentru Marcel Vela si Raed Arafat

“Este un fenomen pe care îl observăm cu îngrijorare, dar în același timp putem să vedem că există o preocupare serioasă și intensă și la Interne și la marile Parchete și la ministerul Justiției. Însă trebuie să vedem lucrurile așa cum sunt. Nu se poate repara de pe o săptămână pe alta ce s-a stricat în 30 de ani. Sau dacă vreți să fiu mai concret și mai acid politic, să ne amintim cu tristețe, că altfel nu pot să îmi amintesc de cei 3 ani de guvernare PSD, în care PSD-ul a încercat cu toată forța să distrugă legile Justiției, să pună cizma pe gâtul Justiției din România, să-i apere pe penali în detrimentul oamenilor cinstiți. Asta se vede acum pe străzi.

Actualul Guvern vine cu măsuri, dar când ajunge în Parlament este aceeași majoritate PSD-istă care încă se opune la reformele necesare în domeniul Justiției. Asta nu ne face să ne oprim. Vom merge mai departe și vom găsi soluțiile care se cuvin pentru a pune lucrurile la locul lor, pentru ca infractorii să fie la pușcărie și oamenii cinstiți să fie apărați de instituțiile statului, nu invers cum din păcate am avut tendința în anii de guvernare PSD-istă”, a spus atunci şeful statului.

Citiți și:  Victorie DE RASUNET pentru Marcel Vela si Raed Arafat

Victor Ciutacu a luat imediat foc şi i-a dat replica lui Klaus Iohannis.

“Deci Ciuma Roșie e de vină că s-a înfipt Pian în stilet. Bre, nea Roboate, ești în firea ta?

Mai ai să zici că a ieșit Dragnea de la Rahova un pic, a trecut strada la adăpostul întunericului și, profitând de momentul de reverie al interlopului de treabă, l-a crestat la femurală cu șuriu’ confecționat artizanal la atelierul auto, până să-i ia Alexandreasca memorabilul interviu de chin, de dor și de jale”, a spus atunci jurnalistul.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu