Umilință MAXIMA pentru Ludovic Orban!

Comentariul a fost lansat de prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan. Acesta îl ironizează pe fostul lider liberal, spunând că nu era conștient că există „o legătură personală atât de puternică” între Ludovic Orban și Klaus Iohannis.

Ludovic Orban, ironizat de omul lui Cîțu: Mă voi ocupa personal pentru a-i pune tabloul pe perete
Amintim că Ludovic Orban a declarat, după ce a pierdut alegerile în faţa lui Florin Cîţu, că parteneriatul său cu președintele Klaus Iohannis s-a încheiat.

„L-a sancţionat Partidul Naţional Liberal, noi nu mai avem ce sancţiuni să-i aplicăm domnului Orban. Îl lăsăm să-şi revină. Îl asigur că-i vom aşeza tabloul pe peretele din sediul central al PNL, alături de ceilalţi, mă voi ocupa personal pentru a-i pune tabloul pe perete, alături de ceilalţi preşedinţi post-decembrişti, dar în rest, domnia sa este un membru al Partidului Naţional Liberal şi atât, din acest moment.

Citiți și:  Orban către Cîțu: "Băi nesimțitule!" Jigniri FARA PRECEDENT la finalul ședinței solemne din Parlament

Faptul că domnia sa consideră că nu mai are o relaţie, n-am ştiut că a avut o relaţie personală, noi ştiam că PNL are o relaţie instituţională cu preşedintele României şi domnia sa, în calitate de preşedinte ales, are o relaţie cu preşedintele. Acum, dacă domnia sa personal consideră că a rupt orice legătură, nu ştiam că au o legătură personală atât de puternică”, a reacționat Rareș Bogdan.

PNL va continua parteneriatul cu Klaus Iohannis
De asemenea, Rareș Bogdan spune că PNL va continua parteneriatul cu Klaus Iohannis. Potrivit celor spuse de prim-vicepreşedintele PNL, președintele a adus „plusuri timp de şase ani şi jumătate” în relația cu formațiunea.

Citiți și:  Rares Bogdan da din casa: „Am o soţie bogată şi frumoasă! E fiică de milionar“

„Noi, vă asigur şi sigur, preşedintele ales al partidului, Florin Cîţu, a afirmat extrem de clar că îi cere nişte lămuriri, să ştim şi noi în ce calitate a spus asta. Am înţeles că a avut loc o discuţie ieri, legată de acest aspect. Dacă vor continua aceste declaraţii la adresa preşedintelui României, noi vom veni şi vom explica extrem de clar că noi continuăm parteneriatul cu domnia sa, care nu ne-a adus decât plusuri în relaţia aceasta, timp de şase ani şi jumătate”, a completat liberalul.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *