Umilință maximă pentru Klaus Iohannis! Președintele României, lovitură năucitoare încasată de la cine nu se aștepta

Klaus Iohannis a plătit scump faptul că a fost un jucător extrem de slab pe plan extern. Practic România este inexistentă pentru partenerii noștri din UE, care-și permit să ne trateze de-a dreptul umilitor.

Klaus Iohannis avea programată o întâlnire cu premierul britanic, Theres May. Aceasta a anulat-o, însă fără să dea măcar o minimă explicaţie diplomată. Ea a ales să continue şedinţa pe care o avea cu membrii cabinetului său în care subiectul principal era textul acordului pentru Brexit.

Se pare că iniţial aceasta ar fi crezut că trebuie să aibă o întrevedere cu un oficial finlandez, românii neintrând pe agenda sa.

Jurnalistul Mihai Gâdea nu a ezistat să şteargă pe jos cu Klaus Iohannis la începutul ediţiei de miercuri a emisiunii „Sinteza zilei”, difuzată pe Antena 3.

Citiți și:  Marius Tucă: Populația a fost supusă la o bătaie de joc nesfârșită de regimul Iohannis. Trăim un moment istoric!

„Ceea ce s-a întâmplat este un unicat – aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată într-o vizită pe care preşedintele nostru o anunţase de stat, probabil uşor exagerat pentru că situaţia în care făcea acea vizită era una neplăcută pentru domnia sa. Aflat la Cotroceni, în dialog cu jurnaliştii şi întrebat dacă soţia domniei sale va merge la audieri la Parchetul General, domnul Klaus Iohannis a spus ‘nu, vom fi în Anglia, într-o vizită de stat’. (…).

Vizita aceasta de stat s-a transformat într-un fiasco, pentru că primul-ministru al Regatului Unit, în ciuda faptului că preşedintele României se afla la Londra, a anulat vizita. Nu a amânat-o, nu a găsit o altă formulă în care cumva să explice acest lucru – a anulat-o!”, a subliniat Mihai Gâdea.

Citiți și:  Atac DUR la adresa lui Iohannis. A venit de unde nu se astepta

LASA UN COMENTARIU