Umilinta MAXIMA pentru Dragnea. Ce i se pregateste la MITINGUL PSD

Liviu Dragnea a devenit persona non-grata. Este contestat din ce în ce mai mult și nici la propriile mitinguri nu mai are liniște. Chiar astăzi, șeful PSD are parte de umilința supremă. Acestuia i se pregătește o primire cu scandal în Iași. Ultimele imagini sunt de-a dreptul șocante. Au devenit deja virale pe internet.

PSD și Liviu Dragnea au încasat o umilință imensă la ultima descindere în Iași. Liviu Dragnea a fost huiduit la scenă deschisă de sute de protestatari. Astăzi, social democrații anunță un mare miting, dar contestatarii nu-i dau dau pace.

Un miting de amploare la care va lua parte și Liviu Dragnea va avea loc în capitala Moldovei, iar 40.000 de simpatizanți PSD ar urma să vină la eveniment. Mai multe organizații civice au anunțat însă că organizează contramanifestații.

Unul dintre muncitorii care au montat scena pe care va urca Liviu Dragnea a realizat mai multe fotografii devenite virale. Bărbatul a purtat un tricou cu un mesaj „special” pentru social demcorati. „Am venit în Piața, un coleg care monta scena Mi-a cerut tricoul, NE VEDEM MÂINE penalule”, a scris Mihai Drusca pe o rețea de socializare și a postat mai multe poze cu celebrul mesaj care a făcut carieră pe 10 august anul trecut, la mitingul Diasporei.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *