Umilință maximă pentru Arafat. Cine îl demolează pe şeful DSUSubiectul dezinformării şi al ştirilor false este unul extrem de actual, în această perioadă în care românii sunt atacaţi de un duşman invizibil. Raed Arafat este luat peste picior pentru modul în care tot ceea ce este împotriva poziţiei oficiale a statului este considerat fals de drept.

Fostul preşedinte al Colegiului Medicilor Vasile Astărăstoae il ironizează pe secretarul de stat Raed Arafat. Într-o postare amplă publicată pe pagina sa de socializare, medicul aminteşte de declaraţiile recente ale lui Arafat, care spunea că persoanele care încearcă să dezinformeze şi să lanseze chiar ştiri false în această perioadă ar trebui găsite de serviciile secrete, care au rolul de a apăra populaţia.

Citiți și:  Vasile Astărăstoae spulberă acuzațiile: Dosarul `Flavia Groșan` a fost o acțiune de intimidare la adresa independenței profesionale a medicilor!

Arafat dă vina pe „aginturi (troli, servicii secrete străine, organizații oculte, nu știu dacă nu a pomenit și de extratereștri)” pentru modul în care se sabotează şi se „iau în derâdere eforturile conducătorilor iubiți”, scrie Astărăstoae. Acesta continuă şi îndeamnă, ironic, românii la vigilenţă: „Dacă întâlnim o persoană, care critică măsurile luate de conducătorii noștri de oști, să nu ezităm și să o denunțăm de îndată la 112”.

LASA UN COMENTARIU