UMILINTA INCREDIBILA! Tudorel Toader sterge pe jos cu Liviu Dragnea!

Tudorel Toader își continuă liniștit drumul său din postura de ministru al Justiției. Susținut de ALDE și Călin Popescu Tăriceanu, acesta refuză să execute ordinele venite de la PSD și chiar a îndrăznit să-l umilească public pe Liviu Dragnea.

După ce președintele PSD l-a criticat pentru atitudinea pe care o are, nici Tudorel Toader nu a rămas dator și a încercat să fie ironic pe facebook, umilindu-l practic pe Liviu Dragnea.

„Pentru ce era acest teatru? Domnul Toader să înțeleagă că nu mai poate continua așa. Să înceteze cu atitudinea. Intenția era să intre în dezbatere din ianuarie și să discutăm 3 luni și a tot anunțat că va da ordonanțe. Și nu le-a dat și cred că nu are intenția să le dea. Să termine cu asta. Parlamentul începuse finalizarea după decizia CCR, a fost greșeala PSD că a crezut că vor da unii aceste coduri prin ordonanțe. (..) Nimeni nu poate să stea prizonierul acestor teme parazite (…) . Aici doamna premier trebuie să ia o decizie. Vrea să îl mențină, vrea să nu îl mențină, e apanajul ei”, a spus Liviu Dragnea, la Călărași.

„O simpla precizare ! In lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta ! PS: aceasta postare va fi stearsa dupa o ora !”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Mărul discordiei îl reprezintă ordonanțele de urgență referitoare la codurile penale și la completurile de 5 judecători.

Sursa:capital.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *