GENERAL

Umilință grea pentru Liviu Dragnea. A fost abuzat în închisoare. Ce face acum

dragnea masina

Fostul lider social-democrat, Liviu Dragnea, a formulat o cerere de eliberare condiționată, dar i-a fost respinsă de Instanță. Codrin Șefănescu, unul dintre puținii oameni politici care i-au rămas aproape fostului lider PSD, a vorbit, la Antena 3, despre momentele grele prin Dragnea trece în ultima perioadă.

Liviu Dragnea prestează o nouă muncă în închisoare. Codrin Ștefănescu a spus tot: L-au scos ca inginer că așa sunt ordinele de sus
Codrin Ștefănescu a precizat că a fost în vizită la Liviu Dragnea, crezând că merge la Penitenciarul Rahova pentru ultima oară. El a povestit că a vorbit marți cu Dragnea și că i-a spus că este convins că va ieși din închisoare înainte de termenul de eliberare.

“Am vorbit acum cu el acum și am vorbit și ieri, pentru că am fost în vizită și am crezut că mă duc pentru ultima oară în vizită la penitenciar. Ieri i-am spus că sunt convins că după ce a obținut patru hotărâri judecătorești, inclusiv o hotărâre dată de comisia din penitenciar care e condusă tot de un judecător, privind eliberarea, nu are cum instanța de astăzi să dea altceva decât sa ia act, conform legii.”, spune Codrin Ștefănescu.

Acesta spune că fostului lider PSD i s-au încălcat mai multe drepturi, printre care cel la sănătate. El a mai spus că aceasta a fost abuzat în închisoare.

”Pentru că patru judecători, între timp, i-au admis faptul că a fost abuzat în închisoare, că i s-a încălcat dreptul la sănătate, dreptul la muncă, i s-au acordat cele 49 de zile de muncă suplimentar, comisia de la penitenciar, condusă tot de un judecător, a admis în unanimitate că el poate fi elibera.

Și vreau să vă spun câteva lucruri: Dragnea nu este nici criminal, nici pedofil, nici violator, nici un pericol public pentru societate. Este însă un pericol pentru sistem. Și dacă ei cred că sub forma asta abuzivă îi vor închide gura lui Dragnea, vă spun că nu o să i-o închidă”, a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

Liviu Dragnea prestează altă muncă în penitenciar
Codrin Ștefănescu a mai spus că Liviu Dragnea lucrează acum la lenjerii, după ce, timp de o perioadă lungă de timp, nu a mai avut dreptul la muncă. Amintim că acesta a lucrat ca inginer la parcul auto.

”Acum lucrează la lenjerii. L-au scos ca inginer de la parcul auto al penitenciarului, că așa sunt ordinele de sus, și l-au trimis la lenjerii. După ce l-au ținut aproape 9 luni de zile pe tușă, ba că are COVID, ba că e suspect, ba că e suspect colegul de cameră sau colegul colegului din salon. A fost un șir întreg de abuzuri, inclusiv de abuzuri, inclusiv legate de starea lui de sănătate, pentru că el nu a fost încă dus la medic. Pentru că el trebuia să fie operat la coloană, are probleme foarte serioase de sănătate. Cu toate astea, nu s-a decis nimic astăzi în sensul acesta”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Sursa: capital.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.