Umilinta crunta pentru Andreea Esca. Radu Banciu ii aduce acuzații extrem de grave

Tot mai multe reacții din partea persoanelor publice sunt în centrul atenției după ce Andreea Esca a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut ea și familia ei din cauza noului coronavirus.

Vedeta de știri a mărturisit în detaliu clavarul prin care a trecut în această perioadă și cum a reușit să facă față ea, dar și soțul și fiul ei, de la momentul în care au aflat că au fost infectați cu noul virus ucigaș.

Radu Banciu însă nu se lasă ”impresionat” de tot ce a povestit Andreea Esca și vine cu critici dure la adresa ei. ”Nu își face meseria cum trebuie, ea nu făcea nimic”, a spus Banciu.

„Andreea Esca n-a fost niciodată un om de dat exemplu cuiva, eu am spus mereu lucrul ăsta. Ea nu își făcea meseria cum trebuie, dar cei care nu o cunoșteau credeau că e un star, credeau că e ieșită din comun.În realitate ea nu făcea nimic, iar faptul că își desconsidera meseria, după ce citea jurnalul ăla de știri de pe prompter timp de 30 de minute, în fiecare seară a vieții ei era într-un club, se ducea la o petrecere.

Tu, care ești la pupitrul știrilor și care dai informația mai departe trebuie să ai un comportament exemplar, cum are Papa. Și el are concediu, dar nu se duce să danseze, trebuie să ai o ținută.Pe ea nu o interesa decât să se ducă în cluburi, dovadă că una spunea la televizor și alta făcea în realitate, nerespectând niciun fel de reguli. Ăștia sunt idolii noștri? Este o rușine monumentală”, a spus Radu Banciu.

Mihai Gâdea sare în apărarea prezentatoarei de știri
Mihai Gâdea nu a stat pe gânduri și a sărit în apărarea prezentatoarei TV. Acesta a felicitat-o pentru curajul de care a dat dovadă, vorbind în public despre mementele grele prin care a trecut. Mihai Gâdea susține că nu a înțeles motivul pentru care informația a fost ținută secret până acum.

Antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *