Umbra lui Klaus Iohannis. Cine e femeia din spatele președintelui?

Cei care au urmărit parada de 1 Decembrie au putut observa că președintele Klaus Iohannis s-a aflat în compania unei femei extrem de elegante. De abia acum s-a aflat cine este aceasta.

Cine este femeia alături de care Iohannis a fost văzut la parada de 1 Decembrie
Președintele Klaus Iohannis a participat la parada de 1 Decembrie. Preșeidntele nu a fost singur, ci a fost Însoțit de o femeie îmbrăcată elegant. Aceasta a purtat un palton lung, de culoare maro la care a asortat o geantă neagră tip plic.

Femeia care a stat lângă președintele Klaus Iohannis la parada militară este nimeni alta decât Delia Dinu, șefa de protocol a Administrației Prezidențiale. Aceasta participă la toate evenimentele la care este invitat șeful statului.

În 2005, Delia Dinu a ajuns consilier în cadrul compartimentului de protocol al Administrației Prezidențiale, după ce a petrecut peste un deceniu (mai precis, 12 ani) în cadrul Serviciului de Protecție și Pază.

Trei ani mai târziu, în 2008, Delia Dinu a fost numită șefe Protocolului lui Traian Băsescu, ulterior primind funcția de Consilier de Stat în cadrul aceluiași departament.

Mai mult, Delia Dinu a fost numită Consilier Prezidențial.

Corneliu Vadim Tudor spunea despre Delia Dinu că se ocupă cu lucruri mai puțin curate
Regretatul Corneliu Vadim Tudor a scris, într-un articol din România Mare, publicat în 2009, că Delia Dinu se ocupă cu lucruri mai puțin curate, făcând echipă cu fostul ministu al Turismului, Elena Udrea.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *