Violenta extrema la meci. Ultrașii au intrat pe teren și s-au bătut cu bestialitate

Partida din campionatul Slovaciei, dintre Spartak Trnava și Slovan Bratislava a fost suspendată pentru că ultrașii au pătruns pe gazon și s-au bătut.

Incidente extrem de violente au întrerupt derby-ul Slovaciei, disputat, duminică, de formațiile Spartak Trnava și Slovan Bratislava. În minutul 15 al confruntării, arbitrul a decis să trimită jucătorii la vestiare, pentru că ultrașii intraseră pe teren. Au urmat bătăi teribile, care s-au lăsat cu mulți răniți. Fanii s-au lovit fără milă și doar intervenția scutierilor i-a potolit.

Meciul nu a putut să mai continue din cauza violenței
Există o mare rivalitate, de mult timp, între fanii celor două formații, clasate în acest sezon pe primele două poziții ale ierarhiei campionatului intern. A fost o zi tristă pentru fotbalul nostru. Ar fi trebuit să cântăm în derby și noi căutăm vinovații. Toate pregătirile făcute înaintea meciului au fost ruinate de niște primitivi”, a declarat fostul internațional Robert Vittek, care a evoluat la Slovan Bratislava.

„Suntem terifiați! Unde a dispărut respectul? Oameni care vor răul altor oameni. Doar fotbalul pierde după asemenea scene”, a spus și Marek Sapara, fotbalist slovac. După ce aceste incidente vor fi judecate de Comisia de Disciplină a Federației de Fotbal din Slovacia, ambele cluburi riscă să piardă meciul la „masa verde”.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *