Ultimul SONDAJ AVANGARDE arunca IN AER scena politica. BREAKING NEWS!

Din sondajul realizat de Avangarde reiese faptul că Alexandru Rafila, Mircea Geoană şi Nicolae Ciucă ocupă primele trei locuri în topul încrederii. În ceea ce priveşte intenţiile de vot pentru parlamentare, 35% dintre cei chestionaţi spun că ar vota PSD, 16% optează pentru PNL, 15% votează AUR, iar 12% votează USR.

Potrivit sondajului comandat de PSD, ministrul Sănătății Alexandru Rafila, Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO şi actualul premier Nicolae Ciucă ocupă primele trei locuri în topul încrederii, toţi cu un procent de 34%.

Mai exact, în sondajul Avangarde, reiese faptul că dacă duminică ar avea loc alegeri parlamentare, PSD ar obţine 35%, PNL – 16%, AUR – 15%.

Românii au mare încredere în Rafila, Geoană şi Ciucă.
Alexandru Rafila are 34% cotă de încredere, însă 46% dintre cei chestionaţi spun că mai degrabă nu au încredere în el. Tot 34% are şi Mircea Geoană, iar procentul celor care spun că mai degrabă nu au încredere este de 47%.

Citiți și:  Se anulează restricțiile în România?! Nicolae Ciucă, anunțul momentului

În cazul premierului Nicolae Ciucă, 24% au încredere, însă 49% dintre subiecţi spun că mai degrabă nu au încredere în el. Pe următorul loc este liderul PSD Marcel Ciolacu, cu 30% dintre cei chestionaţi afirmând că au încredere în el şi cu 55% care spun că mai degrabă nu au încredere.

Nicușor Dan, la coada clasamentului
Liderul PSD Marcel Ciolacu este urmat de primarul Clujului Emil Boc, cu 28% cotă de încredere şi un procent de 55% al celor spun că mai degrabă nu au încredere în el.

Pe ultimele trei locuri se află Nicuşor Dan – 8% au încredere şi 72% spun că mai degrabă nu au încredere, Rareş Bogdan – 6% cotă de încredere.

Citiți și:  Mihai Gâdea: „Nu cred că s-a auzit așa ceva în istorie”. Rafila, dezvaluire BOMBA din PNRR

În ceea ce priveşte intenţiile de vot pentru parlamentare, 35% dintre cei chestionaţi spun că ar vota PSD, 16% optează pentru PNL, 15% votează AUR, iar 12% votează USR.

51% dintre români cred că Guvernul a gestionat bine criza refugiaţilor, în timp ce 19% spun că Executivul s-a descurcat prost.

Cât despre un posibil sprijin militar oferit de România vecinilor ucraineni, 63% dintre români se opun şi doar 18% ar fi de acord.Sondajul a fost realizat de institutul Avangarde, la comanda PSD, în perioada 22-29 martie, pe un eşantion de 900 de subiecţi, prin metoda CATI (telefonic).

Marja de eroare este de +- 3,4%, la un nivel de încredere de 95%, informează news.ro

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *