fbpx
GENERAL

ULTIMUL INTERVIU AL TIGANULUI INTERLOP NICU MAHARU ÎNAINTE SĂ MOARĂ: „LA REVEDERE!”

nmh2

Tiganul Nicu Maharu a aflat, în urmă cu doi ani, că suferă de o boală gravă, care, în cele din urmă, l-a măcinat ușor, ușor. În februarie, familia a realizat că bărbatul nu mai are nicio șansă de supraviețuire și a chemat un preot.

Nicu Maharu a aflat, în urmă cu doi ani, că suferă de o boală gravă, care, în cele din urmă, l-a măcinat ușor, ușor. În februarie, familia a realizat că bărbatul nu mai are nicio șansă de supraviețuire și a chemat un preot.

Conform spuselor sale, a încercat tratamente intense pentru a putea să se vindece! Fără folos! Chiar dacă el era optimist. A sperat până în ultima clipă că își va reveni.

“Sunt bine acum, nu sunt mort cum spune lumea. Sunt viu!”, susținea Nicu Maharu.

VEZI SI: PRIMA REACȚIE A „STOLULUI”, DUPĂ CE NICU MAHARU A MURIT

La momentul respectiv, acesta preciza că a renunțat complet la consumul de alcool. “Gata cu băutura. La revedere! Înainte beam încontinuu câte o săptămână. Numai tărie”, declara fostul iubit al Simonei Sensual.

Nicu Maharu a murit în joi dimineață! Cel supranumit ”Regele petrecerilor” a pierdut lupta cu crunta boală, cancerul! Acesta fusese diagnosticat în urmă cu doi ani și de atunci a început tratamentul. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru Nicu Maharu. Maharu a încetat din viață la ora 03:30!

VEZI SI: DE CE A MURIT TIGANUL INTERLOP NICU MAHARU. CARE ESTE BOALA DE CARE SUFEREA

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.