Ultimele ei cuvinte i le-a spus mamei: Elena Nitu, DOAR 18 ani, victima numarul 49 a incendiului din Colectiv

elena1-610x300

O alta fata ranita in incendiul din Colectiv a decedat, marti seara, intr-un spital din Marea Britanie, unde fusese transferata recent, numarul celor care si-au pierdut viata in tragedie ajungand la 49. Este vorba despre Elena Nitu, de numai 18 ani.

Elena Nitu a mers in clubul Colectiv alaturi de iubitul sau, Silviu Grecu. El s-a salvat primul din incendiu, insa dupa trei minute a revenit in clubul in flacari, de unde a tras-o afara pe Elena. Starea ei era foarte grava, tanara avand arsuri pe 60% din suprafata corpului.

La inceput, tanara a fost constienta, iar la scurt timp dupa declansarea incendiului la Colectiv a ajuns si familia sa. Mama ei chiar a urcat cu ea in ambulanta, iar sora Elenei Nitu, Georgiana, povestea un amanunt cutremurator: „Dupa ce a venit mama si-a pierdut cunostinta. Ultimele ei cuvinte i le-a spus mamei. Cerea paturi, multe paturi, ca ii este frig. Era acoperita, dar nu era suficient. Mama plangea in hohote”.

Elena Nitu era eleva in clasa a XII-a D la Colegiul Economic „A.D.Xenopol”, din Capitala.

Imediat dupa incendiu ea a fost internata la Spitalul de Arsi, iar sambata a fost transferata, impreuna cu alte 9 victime, in Marea Britanie, fiind internata la un spital din Liverpool. Din nefericire, arsurile grave suferite i-au adus sfarsitul, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata. Elena Nitu este a 49-a persoana care isi pierde viata ca urmare a incendiului din 30 octombrie, de la clubul Colectiv.

VEZI SI: Asta e de-a dreptul incredibil. Uite cum ARDEAU TORTELE in COLECTIV cu o saptamana inainte de INCENDIU! Canta Nimeni Altu..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *