Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ISTORIE

Ultimele cuvinte ale lui Hitler înainte să se sinucidă. Dezvăluirea pilotului său

hbr

Ultimele cuvinte ale lui Adolf Hitler înainte să se sinucidă în Berlin ar fi fost descoperite în jurnalul pilotului acestuia.

Jurnalul generalului-locotenent Hans Baur, unul dintre cei mai de încredere oameni ai lui Hitler, oferă imagini rare cu dictatorul, precum și o scurtă prezentare a ultimelor momente ale sale, pe 30 aprilie 1945.

„Am încercat să îl conving că încă mai sunt avioane disponibile și că îl pot duce în Japonia sau Argentina sau la unul dintre șeici, deoarece toți erau amabili cu el, datorită poziției lui în privința evreilor”, a scris pilotul în jurnal, relatează Daily Mail.

Însă dictatorul a refuzat și a spus: “Războiul se va încheia odată cu căderea Berlinului. Și eu stau să cad odată cu Berlinul”.

”Un bărbat trebuie să își găsească curajul pentru a face față consecințelor, așa că îi pun capăt acum. Știu că mâine milioane de oameni mă vor blestema, acesta este destinul meu”, ar mai fi spus Hitler.

Liderul nazist i-a oferit prietenului său o pictură valoroasă ca dar pentru cei 12 ani de muncă, înainte de a se sinucide. La scurt timp s-a sinucis alături de soția lui, Eva Braun.

Ulterior, Baur a fost împușcat în încercarea de a scăpa și și-a pierdut un picior. Apoi a petrecut 10 ani într-o închisoare sovietică, unde a fost torturat pentru a oferi informații despre Hitler.

Hans Baur a devenit unul dintre primii piloți ai companiei aeriene germane Lufthansa și a transportat unii dintre cei mai importanți miniștri, precum și cei mai mulți șefi de stat.

Între Hitler și Baur a existat o legătură specială. Liderul nazist chiar i-a cumpărat pilotului o mașină la aniversarea de 40 de ani și a fost cavalerul său de onoare la nuntă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.