fbpx
GENERAL

ULTIMA ORA Zanganit de catuse in PNL. Un greu liberal, SALTAT de DNA in urma cu putin timp

 

dna 720x476 1

Direcția națională Anticorupție (DNA) a descins miercuri dimineața, la organizația PNL Argeș. Potrivit surselor EvZ, deputatul Gheorghe Adrian Miuțescu președintele PNL Argeș a fost luat de procurorii anticorupție la declarații.

Trebuie spus că Miuțescu este un susținător declarat al lui Ludovic Orban.

O parte dintre membrii argeșeni ai PNL susțin că este vorba despre o răfuială politică de la vârful partidului, care se transmite, se pare și în teritoriu. Este de notorietate conflictul deschis dintre „tabăra ” Orban și „tabăra Cîțu.

Alegerile pentru liderii PNL din județe au fost marcate de imense scandaluri. Nici organizația de Argeș nu a făcut excepție.

Întregul proces de vot a fost marcat de un scandal imens. Candidații au fost Gelu Tofan, susținut de președintele PNL, Ludovic Orban, și de liderul din Argeș, Adrian Miuțescu, și Mihai Coteț, apropiat de premierul Florin Cîțu.

Problemele au început încă de la legitimarea membrilor filialei. La triajul celor care intrau în sala în care aveau loc alegerile a participat și Gelu Tofan. Apropiații premierului au acuzat că au fost falsificate convocatoarele, scoși de pe listă susținători ai lui Coteț și că au devenit peste noapte susținători ai candidatului apropiat de Orban.

Sursa: evz.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.