ULTIMA ORA Vine o alta ordonanta militara. Ce li se pregateste PENSIONARILOR

Potrivit șefului statului, noua ordonanță militară va modifica programul de ieșit afară a persoanelor cu vârsta peste 65 de ani.

În noua ordonanță militară, cei care se încadrează în acea categorie de vârstă vor putea ieși afara pentru a se reaproviziona în două intervale orare. Aceștia pot ieși din case între orele 7-11 dimineața și 19-22 seara.

Ce a declarat Klaus Iohannis
”A doua tema se referă la persoanele de peste 65 de ani care in momentul de fata pot iesi afara doar la anumite ore. Având in vedere ca vremea se încălzește, începând de azi acest interval se va schimba. Persoanele peste 65 de ani vor avea voie să iasă afară in intervalul orar 7-11 și 19-22.”, a declarat Klaus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. Oprescu Magdalena

    In sfarsit o veste buna! Speram, cei cu varsta de 65+, ca iesirea in aer liber ne va aduce un spor de optimis si sanatate, fara CV19.

  2. Pun pariu ca ne va tine Plavanul in arest la domiciliu, cu Economia blocata si cu bisericile inchise, si dupa 15 mai, atat cat “va dori muschiul lui”!! Asa ca, “Romania lucrului bine facut” se va transforma in Planeta Plavanului, rotindu-se in jurul Stelei Merkel! Asa ca ma adresez imperativ Parlamentului si cetatenilor romani: suspendati de urgentza Plavanul si apoi demiteti-l prin vot, altfel ne va suspenda el definitiv din viata aceasta! Chiar sunt curios cat vor mai rezista romanii, la aceasta sclavie in lanturi impusa de catre globalistii externi si implementata in Colonie prin slugoii lor, Sica si Plavanul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.