Ultima ora! Veste buna pentru fumatori, vor avea voie sa fumeze in localuri!

Veste buna pentru toti fumatori, vor avea voie sa fumeze in localuri cu spatii amenajate pentru fumatori.

Deputatul Daniel Fenechiu a spus azi ca a venit cu un proiect de lege pentru a a da voie constiuiri de asociatii s-au in cluburi pentru fumatori, pentru a amenaja locuri inchise pentru cei care vor sa fumeze, sa bea cafea, ceai si asa mai departe, potrivit sursei Agerpres.

„Am iniţiat şi voi depune la Parlament un proiect de lege de modificare a legii pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului de tutun. Am hotărât să abordăm cele două mari probleme ale legii antifumat: faptul că spaţiul public închis este foarte prost definit şi condiţiile impuse de lege sunt foarte restrictive. Una dintre reglementări este să se permită constituirea de asociaţii sau cluburi de fumători, care să poată amenaja spaţii pentru fumat, în care să se poată fuma şi desfăşura activităţile care sunt asociate fumatului, respectiv să bei o cafea, un ceai, o băutură răcoritoare”, a spus Fenechiu la conferinţă de presă in Palatul Parlamentului.

Acesta spus ca propunerea legislativa defineste locul public inchis, care ar putea sa fie in orce loc care este inchis de jur-imprejur cu pereti.
Acesta declara ca legea antifumat, este o lege stupida, si ca ar fi in bataie de jor la adresa tuturor romanilor, ‘o lege asemănătoare cu legea prohibiţiei din Statele Unite’. (sursa: ROL.ro)

VEZI SI: PEŞTE PLIN CU VIERMI, DE VÂNZARE LA SUPERMARKET. Afla aici unde.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

3 comentarii

  1. Bine domnul din Fantanele…. imi place cum ganditi. Sigur asa e in maghiaria…

  2. Nu este o veste buna pentru fumatori, ci este o veste proasta pentru toata lumea. Nu-i faci niciun bine unui om pentru ca il incurajezi si ii acorzi posibilitatea de a fuma mai mult, ci ii faci un rau sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *