ULTIMA ORA: Un extremist ISLAMIST a injunghiat o politista in Germania! – VIDEO

Un cunoscut extremist islamic a fost impuscat mortal de politie dupa ce a atacat un ofiter cu un cutit in Berlin, anunta procurorii germani, potrivit The New York Times online.

Originar din Irak, Rafik Mohamad Yousef (41 de ani) a injunghiat o politista pe o strada din Berlin, dupa care a fost impuscat mortal de politie.

extremist-610x300

Potrivit presei germane, barbatul a facut inchisoare in 2008, pentru apartenenta la o organizatie aflata in legatura cu Al Qaida. A fost eliberat pe cautiune si a fost obligat sa poarte o bratara electronica, pe care insa a indepartat-o inainte de atac.

Yousef a fost arestat in decembrie 2004 pentru ca impreuna cu alti doi irakieni a dorit sa il asasineze pe fostul premier al Irakului, Ayad Allawi, cand acesta se afla in vizita la Berlin. A fost eliberat in 2013, insa autoritatile nu l-au deportat pentru ca ar fi urmat sa fie executat de catre guvernul irakian.

VEZI SI: RUSINE! Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca Romania „desi se opune” VA ACCEPTA COTELE OBLIGATORII si va primi mii de imigranti daca Uniunea Europeana i-o va cere. Pentru miile de imigranti noi facilitati de primire a imigrantilor vor fi construite
6 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU