ULTIMA ORA: Un DROGAT A ARUNCAT IN AER BLOCUL IN CARE LOCUIA! Noua persoane au ajuns la spital si 65 de apartamente au fost afectate!

explozbist_53779600

„O amenințat că dă foc, că îl omoară pe bătrân (n.r. bunicul tânărului, care până astăzi locuia în locuința cu pricina). Tot timpul s-a drogat, tot timpul am avut probleme cu el”, a precizat una dintre vecine despre tânărul de 24 de ani de la care ar fi pornit explozia, potrivit Bistriţeanul.

O explozie a avut loc într-un bloc din Bistriţa. Nouă oameni au ajuns la spital, iar unul este în stare gravă, cu arsuri pe 70% din suprafața corpului. Pagubele produse de deflagraţie sunt mari, 65 de apartamente au fost afectate. Vecinii susţin că explozia ar fi fost provocată de un tânăr care are probleme cu drogurile, informează B1 TV.

Butelia a explodat la etajul trei al unui bloc din zona Decebal. Deflagraţia a afectat şi locuințele blocului de vizavi, care au rămas fără geamuri.

Mai mult, bucăți din blocul în care s-a produs explozia au fost împrăștiate în locul de joacă pentru copii din apropiere.

Un localnic spune că a văzut de la patru blocuri distanță o flacără care ardea cu putere, imediat după ce s-a auzit bubuitura.

Ajunși la fața locului, pompierii au acordat primul ajutor pentru nouă persoane dintre care una în stare gravă, cu arsuri pe 70% pe suprafața corpului. Explozia a afectat un număr de 40 de apartamente din blocul cu pricina, precum și 25 de apartamente din blocul alăturat. Este afectată structura de rezistență a blocului.

Locatarii blocului sunt revoltați, mai ales că majoritatea nu au asigurări pe locuințe, iar unii le renovaseră de curând.

Vecinii nu au cuvinte de laudă la adresa tânărului de 24 de ani care locuiește în apartamentul în care s-a produs explozia. Oamenii susţin că, tânărul, pe lângă faptul că avea grave probleme cu drogurile, era și o fire violentă, amenințându-și cu moartea inclusiv bunicul. Acesta locuia singur în apartamentul cu pricina, iar în momentul exploziei se afla doar el în locuință.

LASA UN COMENTARIU