ULTIMA ORA: Un barbat si-a dat foc langa Guvern

autoincendiere_realitatea_net_59919900

Un barbat si-a dat foc in Piata Victoriei, sub privirile trecatorilor.

Acesta a stat mai mult timp in apropierea Guvernului, cu o sticla de combustibil in mana, amenintand ca isi va da foc.
La un moment dat, a aruncat benzina pe el si a aprins o bricheta. Trecatorii au sunat la 112 si mai multe echipaje de politie, jandarmerie si ambulante au ajuns la fata locului.

Barbatul a fost transportat la spital, unde primeste ingrijiri medicale. Medicii au spus ca starea sa nu era grava.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

3 comentarii

  1. Dragii nostrii Politicieni , daca cu adevarat aveti aveti grija de oameni ( de electorat de la care le cereti voturile ) sa le creeati zile senine, sa le umpleti inima de fericire si bucurie…………Nicidecum ochii cu lacrimi, urechile cu minciuni si sufletul cu rani, care nu se va uita niciodata si veti ramane in istorie ca oameni rai pentru poporul din care faceti parte. Precum si tradatori de tara si de subminarea economiei nationale . Prin asta aratati ca inrobiti populatia noastra, prin ai lua libertatea intr-o dependinta de rob, care reflecta nivelul vietii individuale a societatii noastre civile romanesti creeate dupa anul 1989, la care populatia a ajuns la o saracie lucie, care este caracterizata prin iresponsabilitatea politicienilor fata de cetatenii care iau votat.. Ne punem intrebarea , mai are viata noastra vreun ROST? Duce la o TINTA ? Doriti voturi in viitor? Dati tara inapoi romanilor ( Dacilor )cu o democratie reala. Nu mai avem incredere pentru ca traim intr-o lume periculoasa si nesigura, cu promisiuni desarte cetatenilor in campanii electorale. Politicienii nostrii cauta sa renunte la putere si ca stat unitar si sa treaca la impartirea teritoriala in feude, in cnezate, voivodate, sau regiuni conform ordinii internationale de globalizare care este un comunism mult mai feroce de cat cel decedat in 1989. Asta doresc Maghiarii si UDMR.. Proprietar va fi conducatorul regiunii si locuitorii nu vor avea dreptul la proprietate. Va disparea democratia reala. Consideram cav sistemul actual de organizare teritoriala, sociala si demografica este bine facut si nu trebuie distrus, ca va fi impotriva cetatenilor romani ( Daci ) – Desteapta-te Romane ( Destepta-te Dacule ) Se vede ca duce la disperarea cetatenilor sa isi puna capat vieti prin a-si da foc datorita saraciei ca nu are cu ce sa isi acopere cheltuielile cosului zilnic si utilitatile. cu stima, Ioan

    • Va rog distribuiti mai departe comentariul de mai sus, pe toate site-urile de socializare. Poate politicieni vor intelege sa aiba grija de oameni. Sa spunem STOP investitorilor straini. Sa ne dezvoltam economic pe puterile noastre romanesti nu sa fim sclavii altora . Prieteni putem sa fim cu toate natiunile lumii si parteneri de afaceri, dar reciproc avantajoase. Nu in dezavantajul Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *