ULTIMA ORA Udrea a făcut anunţul zilei direct din Bulgaria

Cutremur pe scena politică. Elena Udrea a răbufnit la adresa ministrului Justiției, având în vedere atitudinea pe care acesta o are față de cazul său. Totodată, fostul ministru se întreabă de ce mai ocupă, de fapt, Cătălin Predoiu această funcție.

Elena Udrea este revoltată de modul în care justiția din România funcționează. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, fostul ministru al Turismului lansează acuzații grave la adresa ministrului Justiției, Cătălin Predoiu și face și un apel de ultim moment către acesta.

Aceasta susține că este victima unui abuz, fiind arestată de 50 de zile într-o țară membră a UE, după ce a fost condamnată ilegal. Totodată, Elena Udrea a vorbit și despre completul de trei judecători care nu era specializat, dar și despre Florentina Dragomir, care își exercită funcția ”fără drept”.

„Înțeleg domnule Ministru al Justiției că sunteți preocupat de faptul că unii cetățeni români, abuzați de justiția pe care o păstoriți din 2007 ( cu mici întreruperi), își caută dreptatea în Europa, deci în țări cu standarde mult mai înalte de justiție decât România.

Citiți și:  Udrea, ieșire EXPLOZIVA împotriva celor care au sarit la gatul lui Băsescu: Nu vă e rușine? 'Turnătorul' Băsescu v-a făcut 'cineva'

Elena Udrea susține că este victima unui abuz
Dar despre abuzul care mi se întâmplă mie ce părere aveți domnule ministru? Cum vi se pare faptul că stau arestată de 50 de zile într- o țară europeană pentru că am fost condamnată ilegal, întâi de un complet de 3 judecători care nu era specializat și din care făcea parte Florentina Dragomir, care exercită fără drept funcția pentru că nu îndeplinea jurământul de credință, apoi de un complet de 5 judecători constituit cu încălcarea gravă a legii, iar contestația în anulare în care am cerut rejudecarea dosarului tocmai că urmare a acestei compuneri a completului, mi-a fost respinsă doar mie dintre toate cazurile similare, încălcându-se atât decizia 685/2018 a CCR cât și decizia CJUE din 21.12.2021?”, scrie Elena Udrea pe Facebook.

Fostul ministru a vorbit și despre fetița sa de doar trei ani care nu și-a văzut mama de două luni din ”cauza unor abuzuri ale justiției”, întrebându-l totodată pe ministru ce părere are în legătură cu acest caz.

Citiți și:  Elena Udrea ar putea fi repusă în libertate astăzi de instanța din Bulgaria

Totodată, Udrea a adus în discuție și haosul ”general” de la ICCJ, unde judecătorii dau decizii fie contra fie pentru Curtea Constituțională.

„Dar despre faptul că fetiță mea de 3 ani nu m-a văzut de aproape 2 luni din cauza acestor abuzuri ale justiției dumneavoastră, ce părere aveți? Aveți vreo părere? Care este poziția dvs că Ministru al Justiției față de acest caz?

Dar față de haosul general de la ICCJ, unde unii judecători dau decizii când pro când contra curții constituționale, chiar și contra CJUE, iar alții ar vrea dar nu au curajul să respecte deciziile CCR pentru că se pare că sunt amenințați, unde nu s-a stabilit încă o poziție coerentă și unitară față de falsul conflict între CCR și CJUE ( în realitate nu există niciun conflict, dar nici asta nu aveți curajul să tranșați)?”, se întreabă Elena Udrea.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *