ULTIMA ORA. Tentativa de omor? Accidentul misterios al unei mezzosoprane din Iași, care a ajuns în comă după ce ar fi căzut pe scări


Procurorii din Iași au deschis dosar penal pentru tentativă de omor în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, de la Opera din Iași, care este în stare gravă la spital după ce a căzut pe scările locuinței, scrie Bună Ziua Iași.

Maria Nicoară ar fi căzut pe scările din locuința în care stătea cu soțul și soacra ei. Aceștia au chemat ambulanța după câteva ore și au vorbit despre un accident casnic. Împrejurările în care s-a petrecut accidentul în urma căreia artista a ajuns în comă sunt însă neclare. Potrivit bzi.ro, procurorii fac cercetări pentru tentativă de omor și vor audia mai multe persoane în acest dosar.

Mezzosoprana a fost găsită în stare de inconștiență și a ajuns la spital cu multe leziuni grave la cap, dar și la torace și la coloană. Femeia este în comă, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. Printre persoanele audiate se află și soțul artistei, Codrin Nicoară, precum și soacra și vecinii mezzosopranei.

Avocatul bărbatului a declarat, potrivit Bună Ziua Iași, că Maria Macsim-Nicoară consumase băuturi alcoolice, înainte de a suferi accidentul. Acesta a mai spus că ambii soți au consumat băuturi alcoolice, însă nu împreună. Avocatul lui Codrin Nicoară a mai spus că ambulanța a fost chemată târziu pentru că atât soțul, cât și soacra artistei au crezut că femeii i s-a făcut rău de la băutură. Procurorii continuă anchetă, fără a avea un suspect în cazul accidentului suferit de artistă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile