ULTIMA ORA: Tentativă de ASASINAT la adresa lui Vladimir Putin

Viața lui Vladimir Putin a fost pusă în pericol! Autoritățile sârbe au dejucat o posibilă tentativă de asasinat la adresa președintelui Rusiei.

Armin Alibašić, în vârstă de 21 de ani, suspectat de apartenenţă la gruparea teroristă ISIS a fost arestat miercuri lângă oraşul Novi Pazar, cu câteva ore înainte ca liderul rus să ajungă în Serbia în cadrul unei vizite oficiale.

În momentul arestării, tânărul suspectat de pregătirea unui atentat asupra preşedintelui rus, avea asupra sa un rucsac, în care a fost găsită o armă cu lunetă.

La percheziţii în apartamentul său au fost găsite un întreg arsenal precum şi componente de fabricare a bombelor artizanale, potrivit mai multor surse din presa sârbă. În plus, în locuinţa sa au fost găsite steagul grupării teroriste ”Stat Islamic” precum şi materiale de propagandă.

”Nu excludem faptul că Alibašić intenţiona să detoneze o bombă la sosirea lui Putin” a declarat un oficial sârb sub protecţia anonimatului, relatează The Moscow Times, citat de Știrileprotv.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *